Νοέμβριος 2014

Λακωνία:Συνελήφθη 42χρονος Πακιστανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στη σύλληψη ενός 42χρονου Πακιστανού προχώρησε η Αστυνομία στην Ελίκα Λακωνίας, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Σπάρτης, με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 42χρονος Πακιστανός επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν 45χρονο ημεδαπό και κάτοικο της περιοχής, ο οποίος, μαζί με συνεργούς οι οποίοι έχουν επίσης συλληφθεί, εξέδιδαν παράνομα μία 18χρονη κοπέλα απο τη Βουλγαρία, την οποία κρατούσαν παρά τη θέληση της, κρατώντας τα χαρτιά και το διαβατήριο της.

Tags: 

Ανήγγειλε την αυτοκτονία του στο facebook και μετά αυτοκτόνησε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Ρωμανού Μεσσηνίας, μετά το τραγικό θέαμα που αντίκρυσαν χθες το πρωϊ, όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ενός άντρα στην παραλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής. Ο αυτόχειρας είχε δώσει τέλος στη ζωή του με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι και βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Tags: 

Σοκ: Παπάς έδειρε βάναυσα τη σύζυγο του.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια οι αστυνομικοί που βρίσκοντα εκείνη την ώρα στο τμήμα, με την εικόνα της βαριά ξυλοκοπημένης παπαδιάς, η οποία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του συζύγου της, το χέρι του οποίου ήταν και το υπαίτιο για την κατάσταση της.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (24-11-2014), η γυναίκα πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με σκοπό να καταθέσει μήνυση κατά του ιερέα άντρα της για βιοπραγία.

Tags: 

Ροδόπη: Συνέλαβαν τρεις Βούλγαρους λαθρέμπορους.

Στη σύλληψη τριών αντρών, οι οποίοι προσπαθούσαν να μεταφέρουν παράνομα βενζίνη και αλκοόλ στη χώρα μας, προχώρησε άντρες της αστυνομίας στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, οι τρεις Βούλγαροι, ηλικίας 30, 25 και 18 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και βρίσκονταν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, με σκοπό να κάνουν είσοδο στην Έλλάδα.

Tags: 

84χρονη έπεσε θύμα ληστείας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία στα Ψαχνά Ευβοίας η υπόθεση της 84χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα ληστείας, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η 84χρονη γυναίκα βρισκόταν στην οικεία της, στα Ψαχνα Ευβοίας, όπου κατοικεί μόνη της. Οι δύο ληστές την ακινητοποίησαν, δένοντας της σε μία καρέκλα και στην πορεία διέφυγαν, παίρνοντας ως λεία όλα τα κοσμήματα της γυναίκας και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Tags: 

Πουλούσε παράνομο καπνό σε μανάβικο.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με είδη μαναβικής στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησαν οι άντρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, αφού εντόπισαν ποσότητα παράνομου καπνού να πωλείται στο κατάστημα μου.

Tags: 

Νάουσα:Τραγική φωτιά-83χρονη νεκρή.

Τραγική κατάληξη είχε μία 83χρονη απο τη Νάουσα, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε οικεία στην οδό Δ’ Πάρ. Γρηγορίου Λόγγου, στη Νάουσα, όπου κατοικούσε η άτυχη γυναίκα. Ο γιος της προσπάθησε να την σώσει αλλά η φωτιά είχε ξεπεράσει κάθε όριο και του ήταν αδύνατο. Πρόλαβε και γλύτωσε, βγαίνοντας απο το σπίτι με λίγα ελαφρά εγκαύματα. Η μητέρα του όμως δεν στάθηκε τόσο τυχερή.

Tags: 

Τρομακτική επίθεση κατά γυναίκας στη Νιγηρία.

Στη σύλληψη συνολικά 100 ανθρώπων προέβη η αστυνομία της Κένυας, μετά απο επίθεση που δέχτηκε μία άτυχη γυναίκα, επειδή θεωρήθηκε πως το ντύσιμο της ήταν προκλητικό.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη στάση ενός λεωφορείου στην Καγιόλε, μια παραγκούπολη στο βορειοανατολικό τμήμα του Ναϊρόμπι. Άγνωστοι άντρες επιτέθηκαν στην γυναίκα, έσκισαν τα ρούχα της και την χτύπησαν βάναυσα, προκαλώντας της πολλά βαριά τραύματα. Με ασθενοφόρο που κατέφτασε λίγη ώρα αργότερα, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Tags: 

Θα ντυθεί γαμπρός ο Tσαρλς Μάνσον.

Γαμπρός σκοπεύει να ντυθεί ο περιβοήτος κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος εδώ 40 περίπου χρόνια για μία σειρά φόνων, μεταξύ των οποίων και η δολοφονία της συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέϊτ, η οποία βρισκόταν τότε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έλαβε άδεια για να παντρευτεί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της διοίκησης των φυλακών στην Καλιφόρνια, προσθέτοντας ότι η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Tags: 

Σοκ στην Κοζάνη με ανακάλυψη πτώματος.

Βρέθηκε σορός σε πλήρη αποσύνθεση στις Σέρρες, η οποία φαίνεται πως ανήκει σε 28χρονο Αλβανό υπήκοο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν αρκετούς μήνες.

Το σώμα του εκλιπόντος βρέθηκε μέσα σε ένα αρδευτικό φρεάτιο, κοντά στο χωριό Καλονέρι της Κοζάνης. Το πτώμα μεταφέρθηκε αμέσως στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Δυτικής Μακεδονίας, για να γίνει εξέταση DNA, προκειμένουν να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του 28χρονου Αλβανού, καθώς επίσης και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άντρα, που, όπως υπολογίζει η Αστυνομία, πρόκειται για προϊοόν εγκληματικής δράσης.

Tags: 

Σελίδες