Σοκ: Παπάς έδειρε βάναυσα τη σύζυγο του.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια οι αστυνομικοί που βρίσκοντα εκείνη την ώρα στο τμήμα, με την εικόνα της βαριά ξυλοκοπημένης παπαδιάς, η οποία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του συζύγου της, το χέρι του οποίου ήταν και το υπαίτιο για την κατάσταση της.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (24-11-2014), η γυναίκα πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με σκοπό να καταθέσει μήνυση κατά του ιερέα άντρα της για βιοπραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ιερέας αναζητήθηκε από την αστυνομία με την διαδικασία του «Αυτοφώρου» δίχως ωστόσο να εντοπιστεί. Ο ιερέας που είναι Τρικαλινός και υπηρετεί σε γειτονική Μητρόπολη φέρεται να χτύπησε άγρια τη γυναίκα του μετά από καβγά που προηγήθηκε στο σπίτι.

Η υπόθεση αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν σπεύσει να καταθέσουν, μιάς και δεν είναι πρώτη φορά, όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά, που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη οικογένεια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιερέα συνεχίζονται.

Tags: