Θα ντυθεί γαμπρός ο Tσαρλς Μάνσον.

Γαμπρός σκοπεύει να ντυθεί ο περιβοήτος κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος εδώ 40 περίπου χρόνια για μία σειρά φόνων, μεταξύ των οποίων και η δολοφονία της συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέϊτ, η οποία βρισκόταν τότε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έλαβε άδεια για να παντρευτεί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της διοίκησης των φυλακών στην Καλιφόρνια, προσθέτοντας ότι η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Μάνσον, που είναι σήμερα 80 χρονών, βρίσκεται στις φυλακές Corcoran, 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες. Η μελλοντική του σύζυγος, η 26χρονη Άφτον Ελάιν Μπάρτον, δηλώνει πανευτυχής στο πλευρό του Μάνσον, αφού υποστηρίζει απόλυτα τα πιστεύω του και τον θεωρεί ιδιαίτερα πνευματώδη και έξυπνο.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε τη «φιλοσοφία» του Μάνσον όταν ήταν έφηβη και μετακόμισε πριν από εννέα χρόνια στην Καλιφόρνια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον διαβόητο δολοφόνο που έχει ένα τατουάζ με τη σβάστικα στο μέτωπό του.

Tags: