Μάρτιος 2014

Μητέρα τριών παιδιών στις Η.Π.Α. Έβαλε να σκοτώσουν τον μόλις 4 χρονών γιό της

Σύμφωνα με το Associated Press η μητέρα του άτυχου παιδιού,Τζέσικα Ντούτρο, είχε υποψίες ότι ο 4χρονος γιος της ήταν ομοφυλόφιλος. Αφού ενημέρωσε τον τότε σύντροφό της γι'αυτό που πίστευε για τον γιό της, του ζήτησε να τον συνετίσει.

Τότε ο Μπράιαν Κανάντι,σύντροφος της Τζέσικα Ντούτρο, αποφάσισε να ξυλοκοπήσει τον άτυχο 4χρονο Ζάκαρι Ντούτρο-Μπόγκες, μέχρι θανάτου.

Τον έκλεισαν στο τρελάδικο επειδή ήταν πολύ καλος...

Ο Ρίτσαρντ Ράιτ, έκανε λίγο πιο φωτεινές τις νύχτες στο Χάλιφαξ του Καναδά, με το να δίνει καθημερινά χαρτονομίσματα των 50 ή 100 δολλαρίων σε όποιους ένιωθε πως το έιχαν ανάγκη.

12χρονη κέρδισε σε διαγωνισμό για... τα πιο βρωμερά αθλητικά παπούτσια!

Μια 12χρονη κοπέλα από το Νέο Μεξικό κέρδισε στον 39ο διαγωνισμό για τα πιο βρωμερά αθλητικά παπούτσια. Η Τζόρνταν Άρμστρονγκ, όπως είναι το όνομά της, έφυγε από τον διαγωνισμό με το έπαθλο των $2,500.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1974 και η εταιρεία Odor-Eaters έγινε ο επίσημος χορηγός από το 1988. "Δεν φτάνει που τα αθλητικά τα σιχένομαι, πρέπει να βρωμάνε κι όλας. Μερικά με κάνουν να θέλω να λιποθυμήσω. Μακάρι να φορούσα αντιασφυξιογόνο μάσκα" δήλωσε ο κριτής Δρ. Χερτζ.

Η πρώτη φωτογραφία από τα δίδυμα του... Θωρ

Η Έλσα Πατάκι, γυναίκα του Κρις Χεμσγουορθ, του γνωστού Θωρ από τις ταινίες της MARVEL, έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα μέσω του Instagram την πρώτη φωτογραφία των νεογέννητων διδύμων τους.

Η φωτογραφία δείχνει δύο ζευγάρια πατουσάκια, και τιτλοφορείται με τα ονόματα των μωρών.

Το σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία είναι: "είναι στο σπίτι!!! Ο Τρίσταν και ο Σασα ήρθαν στον κόσμο στις 18 Μαρτίου, αμέσως μετά από την πανσέληνο. Ολοκληρωτική ευτυχία!"

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχουν άλλο ένα παιδάκι, την μικρή Ίντια Ρόουζ, που γεννήθηκε το Μάϊο του 2012.

Γιατί τα κουμπιά για τα κορίτσια και τα αγόρια είναι σε διαφορετικές πλευρές;

Σύμφωνα με το μύθο, οι διαφορετικές πλευρές στα κουμπιά για γυναίκες και άνδρες οφείλονται στον καιρό που οι άντρες ντύνονταν μόνοι τους ενω οι γυναίκες με τη βοήθεια υπηρετριών.

Δεδομένου πως οι περισσότεροι είμαστε δεξιόχειρες, και πως είναι κατά πολύ ευκολότερο να κουμπώσεις ένα κουμπί όταν το άνοιγμα βρίσκεται από την πλευρά του ισχυρού σου χεριού, οι ράφτες σχεδίαζαν τα κουμπιά έτσι ώστε οι άντρες μπορούσαν εύκολα να ντυθούν μόνοι τους, και παράλληλα οι υπηρέτες μπορούσαν εύκολα να κουμπώνουν τις γυναίκες.

10 καμπανάκια για τον καρκίνο

Είναι δυστυχώς γεγονός πως ο καρκίνος δεν έχει ξεκάθαρα συμπτώματα. Μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την μορφή του, το σημείο εκδήλωσεις και πολλούς άλλους λόγους.

Είναι επίσης γεγονός πως όσο πιο νωρίς το αντιληφθούμε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες ίασης. Σε προχωρημένο στάδιο είναι συνήθως πιο δύσκολη η αντιμετώπιση.

Οπότε, πρέπει να γνωρίζουμε ποιά συμπτώματα θα πρέπει να μας κινητοποιήσουν, ώστε να υποβληθούμε στις κατάλληλες εξετάσεις, αφού αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος «πρόληψης».

Βήχας που δεν υποχωρεί και πόνοι στο στήθος

Τι κάνουν τα σκυλιά όταν λείπετε!!!

Δείτε απλά τι κάνει ένας σκύλος όταν μένει μόνος στο σπίτι..

Στο σπαρταριστό βίντεο παρακάτω θα δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν ένας σκύλος ξεχειλίζει από ενέργεια και μένει μόνος του στο σπίτι.

Απολαύστε το...

Ο κύριος Παπανδρέου θεωρεί χρέος του να επιστρέψε

Δια στόματος συνεργατών του φαίνεται πως ο κύριος Παπανδρέου προετοιμάζεται για να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή στη χώρα μας αφού θεωρεί πως είναι χρέος του προς την πατρίδα.

Μάλιστα φαίνεται πως ο κύριος Παπανδρέου ύστερα από την πολύχρονη διακοπή της πολιτικής του καριέρας στην Ελλάδα και αφού γύρισε τον κόσμο πλέον έχει αναδιοργανωθεί και είναι έτοιμος να ριχτεί στην μάχη για το καλό της χώρας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν ξέρουμε τι άποψη έχουν οι πολίτες για μια ενδεχόμενη επαναφορά του κυρίου Παπανδρέου..

Εξορκισμοί μέσω... ίντερνετ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα πιστεύουν στον εξορκισμό. Και προφανώς, απ' τη στιγμή που σχεδόν σε όλα τα σημεία του πλανήτη υπάρχει ζήτηση, υπάρχουν και άνθρωποι που αυτοανακηρύσσονται Εξορκιστές και προβαίνουν στην αμφιλεγόμενη πράξη του εξορκισμού.

Όσο και λιγοστεύουν όμως οι Εξορκιστές. Οι ήδη υπάρχοντες, φαίνεται πως δεν επαρκούν για να "εξορκίσουν" τους δαιμονισμένους ανά την υφήλιο. Το κενό αυτό είδε και ο αιδεσιμότατος Bob Larson, ο οποίος βρήκε και λύση στις συχνές μετακινήσεις που καλούταν να κάνει: Προβαίνει σε Εξορκισμούς μέσω... Skype!

Οχαϊο ΗΠΑ: Ζευγάρι κάνει χρήση ηρωίνης σε κατάστημα McDonalds

Ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα συνελήφθη στο Οχάιο με την κατηγορία πως εξέθεταν ανηλίκους σε κίνδυνο καθώς έκαναν χρήση ηρωίνης σε παιδότοπο των McDonalds σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα αρχεία του δικαστηρίου της επαρχίας Χάμιλτον δείχνουν πως η πυροσβεστική της πόλης Green Township, δυτικά του Cincinnati, απάντησε σε κλήση την Κυριακή, για δύο ανήλικους που χρειάζονταν βοήθεια στον παιδότοπο ενός εστιατορίου.

Σελίδες