Εξορκισμοί μέσω... ίντερνετ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα πιστεύουν στον εξορκισμό. Και προφανώς, απ' τη στιγμή που σχεδόν σε όλα τα σημεία του πλανήτη υπάρχει ζήτηση, υπάρχουν και άνθρωποι που αυτοανακηρύσσονται Εξορκιστές και προβαίνουν στην αμφιλεγόμενη πράξη του εξορκισμού.

Όσο και λιγοστεύουν όμως οι Εξορκιστές. Οι ήδη υπάρχοντες, φαίνεται πως δεν επαρκούν για να "εξορκίσουν" τους δαιμονισμένους ανά την υφήλιο. Το κενό αυτό είδε και ο αιδεσιμότατος Bob Larson, ο οποίος βρήκε και λύση στις συχνές μετακινήσεις που καλούταν να κάνει: Προβαίνει σε Εξορκισμούς μέσω... Skype!

Ο αιδεσιμότατος ισχυρίζεται συγκεκριμένα πως έχει πραγματοποιήσει πάνω από 20.000 εξορκισμούς. Όπως λέει ο ίδιος: «...ένας εξορκισμός είναι η διαδικασία της απαλλαγής ενός ανθρώπου από τα κακά πνεύματα που έχουν εισβάλλει στη ψυχή και το σώμα του, η απομάκρυνσή τους πίσω στην κόλαση και την απελευθέρωση του ατόμου».

Σε ερώτηση που του έγινε αν οι άνθρωποι που καλείται να εξορκίσει υποδύονται ότι είναι δαιμονισμένοι και ότι θεραπεύονται, απάντησε: «δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Για ποιό λόγο να το κάνει κάποιος;». Έλα ντε;