Μάρτιος 2015

Σοκ: 24χρονη δεν άντεξε και σκότωσε τον προαγωγό της.

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον μία 24χρονη κοπέλα, η οποία ομολόγησε πως μαχαίρωσε και σκότωσε τον 33χρονο προαγωγό της, μήν αντέχοντας να ζει άλλο κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Ο 33χρονος άντρας, κάτοικος Αμαλιάδας, είχε εντοπιστεί νεκρός αρχές Φεβρουαρίου, με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος απο αιχμηρό αντικείμενο. Όπως ομολόγησε και η ίδια η νεαρή, ο 33χρονος ήταν αρχικά σύντροφος της αλλά στην πορεία την εξανάγκασε να εκδίδεται προκειμένου να καρπώνεται ο ίδιος τα χρήματα.

Tags: 

Αφρική: Έβαλε κόλλα στα γεννητικά όργανα της γυναίκας τους.

Ένα απίστευτο περιστατικό συζυγικής ζήλιας άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε σε περιοχή της Νότιας Αφρικής, όπου ένας ζηλιάρης σύζυγος κόλλησε με ισχυρή κόλλα στιγμής τα γεννητικά όργανα της γυναίκας του, γιατί νόμιζε πως τον απατά και μάλιστα με μέλος της οικογένεια της.

Όπως δήλωσε η 40χρονη γυναίκα, ο σύζυγος της θεωρούσε πως η ίδια είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και μάλιστα με τον ίδιο της το θείο. Ένα βράδυ, ο θείος της την έφερε σπίτι με το αμάξι του και τότε ήταν που ο σύζυγος της ξέφυγε.

Tags: 

Ξυλοδαρμός γιατρού στα Χανιά.

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε χθες το βράδυ, στην πολή των Χανίων, όταν μία ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε έναν άντρα επειδή υπερασπίστηκε κάποιους αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί βρίσκονταν μέσα σε αμάξι και έβριζαν μερικούς αλλοδαπούς που βρισκόντουσαν στο δρόμο. Ένας γιατρός, ο οποίςο έτυχε να περνά πεζός, αντελήφθη το σκηνικό και θέλησε να τους ζητήσει το λόγο για τον οποίο παρενοχλούσαν τους αλλοδαπούς.

Tags: 

Αγρίνιο: Aνήλικοι λήστεψαν παιδικό σταθμό.

Μία διάρρηξη έγινε η αιτία να καταστραφεί η παιδική γιορτή που είχε οργανωθεί με σκοπό τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στον 6ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Αγρίνιο.

Όπως έγινε γνωστό, δύο διαρρήκτες εισέβαλαν στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού και έκλεψαν την μικροφωνική εγκατάσταση η οποία είχε στηθεί, χαλώντας έτσι την παιδική γιορτή.

Tags: 

Βόλος: Κατήγγειλαν ψεύτικη ληστεία και συνελήφθησαν.

Να ξεγελάσουν τις Αρχές επιχείρησαν δύο άντρες ηλικίας 41 και 65 ετών, ιδιοκτήτης και υπάλληλος αντίστοιχα ενός πρατηρίου καυσίμων στο Βόλο, οι οποίοι φυσικά πιάστηκαν στη φάκα και συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες κατήγγειλαν στην Αστυνομία πως ο 65χρονος πήγε να πραγματοποιήσει μία ανάληψη στην τράπεζα για λογαριασμό του αφεντικού του και βγαίνοντας, έπεσε θύμα ληστείας απο δύο άγνωστους άντρες, οι οποίοι του πήραν όλα τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Tags: 

Ρωσία: Πυροσβέστες τραβούσαν φωτογραφίες ενώ άνθρωποι πέθαιναν.

Κοινωνική κατακραυγή έχει ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας που τράβηξαν δύο πυροσβέστες μπροστά απο ένα φλεγόμενο κτίριο, την ώρα που πέθαιναν 17 άτομα.

Το περιστατικό αφορά την τραγική φωτιά που ξέσπασε πριν απο μερικές μέρες στην καφετέρια ενός εμπορικού κέντρου στη Ρωσία, κοστίζοντας τη ζωή σε περισσότερα απο 17 άτομα.

Οι δύο άντρες, Ilya Bykov, 30 ετών και ο Rostislav Krylov, 28 ετών, εμφανίζονται στην φωτογραφία χαμογελαστοί ενώ απο πίσω, η πύρινη λαίλαπα καταβροχθίζει τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Tags: 

Τραγωδία στο Κιλκίς: 15χρονος νεκρός απο ηλεκτροπληξία.

Βυθισμένοι σε βαρύ πένθος είναι οι κάτοικοι της περιοχής Πολύκαστρο, στο Κιλκίς, μετά την είδηση του θανάτου ενός 15χρονου αγοριού, ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία παίζοντας στις γραμμές του ΟΣΕ.

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, ο 15χρονος και ένας συνομήλικος του πήγαν για να παίξουν σε κάτι γραμμές του σιδηροδρομικού σταθμού Πολυκάστρου, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται πια.

Tags: 

Ρωσία: Τραγική πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο.

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή στην ξαφνική φωτιά που ξέσπασε σε εμπορικό κέντρο, στην πόλη Καζάν της Ρωσίας, την Τετάρτη το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσαν χαρακτηριστικά τα τοπικά μέσα, η φωτιά ξέσπασε στην καφετέρια του 1ου ορόφου και εξαπλώθηκε με τρομακτικούς ρυθμούς, προκαλώντας την κατάρρευση του κτιρίου και παγιδεύοντας έτσι 25 άτομα.

Tags: 

Σκότωσε τη σύζυγο και την πεθερά και μετά αυτοκτόνησε.

Σάλο έχει ξεσπάσει στα Τίρανα της Αλβανίας, με την είδηση του τριπλού φονικού που έπληξε μία οικογένεια και άφησε ορφανά τρία ανήλικα παιδιά.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα, δράστης είναι ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι φυλακισμένος και κρατείται στις φυλακές στην Κω. Μετά απο 8ήμερη άδεια που το δόθηκε απο τις φυλακές, ο 32χρονος Emiljano Rustemi «άδραξε» την ευκαιρία και, παραβιάζοντας την απαγόρευση του να φύγει απο το νησί, ταξίδεψε παράνομα και επέστρεψε στην Αλβανία.

Tags: 

Αγοράζετε ένα σπίτι, δώρο μία σύζυγος.

Μία απίστευτη αγγελία έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, όπου μία γυναίκα απο την Ινδονησία, αποφάσισε να βάλει προς πώληση το σπίτι της, το οποίο περιλαμβάνει και την ίδια!

Η πανέμορφη κατοικία βρίσκεται στην Sleman, μια ήσυχη γειτονιά, στην πόλη Yogyakarta. Διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, καθιστικό και κουζίνα. Όποιος επιλέξει να αγοράσει το σπίτι, η 40χρονη Wina Lia θα προσφερθεί σαν σύζυγος.

Tags: 

Σελίδες