Σκότωσε τη σύζυγο και την πεθερά και μετά αυτοκτόνησε.

Σάλο έχει ξεσπάσει στα Τίρανα της Αλβανίας, με την είδηση του τριπλού φονικού που έπληξε μία οικογένεια και άφησε ορφανά τρία ανήλικα παιδιά.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα, δράστης είναι ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι φυλακισμένος και κρατείται στις φυλακές στην Κω. Μετά απο 8ήμερη άδεια που το δόθηκε απο τις φυλακές, ο 32χρονος Emiljano Rustemi «άδραξε» την ευκαιρία και, παραβιάζοντας την απαγόρευση του να φύγει απο το νησί, ταξίδεψε παράνομα και επέστρεψε στην Αλβανία.

Με το που έφτασε, πήγε αμέσως στο σπίτι όπου διαμένει η σύζυγος του, με τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα της. Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα είχε εκφράσει την επιθυμία να πάρουν διαζύγιο αλλά εκείνος δεν συμφωνούσε. Μετά απο έντονο διαπληκτισμό, ο 32χρονος έβγαλε ένα όπλο απο το σακίδιο του και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την άτυχη γυναίκα.

Η πεθερά, ακούγοντας το θόρυβο, όρμησε στο δωμάτιο και κατέληξε και εκείνη νεκρή απο πυροβολισμούς. Μετά, ο δράστης έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε, μπροστά στα έντομα μάτια των 3 παιδιών του.

Οι αρμόδιες αρχές, που ενημερώθηκαν από τη διοίκηση των φυλακών, ζήτησαν από τις αλβανικές με τις οποίες έχουν άριστη συνεργασία λεπτομερή ενημέρωση για τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Tags: