Σοκ: 24χρονη δεν άντεξε και σκότωσε τον προαγωγό της.

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον μία 24χρονη κοπέλα, η οποία ομολόγησε πως μαχαίρωσε και σκότωσε τον 33χρονο προαγωγό της, μήν αντέχοντας να ζει άλλο κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Ο 33χρονος άντρας, κάτοικος Αμαλιάδας, είχε εντοπιστεί νεκρός αρχές Φεβρουαρίου, με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος απο αιχμηρό αντικείμενο. Όπως ομολόγησε και η ίδια η νεαρή, ο 33χρονος ήταν αρχικά σύντροφος της αλλά στην πορεία την εξανάγκασε να εκδίδεται προκειμένου να καρπώνεται ο ίδιος τα χρήματα.

Εκείνη την ημέρα του Φλεβάρη, της ζήτησε να τον συναντήσει σε μία ερημική τοποθεσία. Η 24χρονη, θεωρώντας πως ο 33χρονος της ζήτησε να βρεθούνε για να της ζητήσει συγνώμη, δέχτηκε να πάει αλλά απο φόβο, πήρε μαζί της και ένα μαχαίρι.

Φτάνοντας στο σημελιο του ραντεβού τους, η 24χρονη διαπίστωσε ο 33χρονος την ήθελε απλά και μόνο επειδή είχε κανονίσει να την στείλει σε πελάτη, λέγοντας πως χρειάζεται τα χρήματα. Τότε η κοπέλα δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο.

Να αναφερθεί πως ο 33χρονος έχει βιάσει και τις δύο αδερφές της 24χρονης, με σκοπό να τις ωθήσει και εκείνες στην πορνεία. Σε βάρος της 24χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Tags: