Οκτώβριος 2014

Έπεσε σε γκρεμό κι όμως σώθηκε.

Σαν απο θαύμα σώθηκε ένας 35χρονος άντρας, του οποίου το αμάξι ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ένα γκρεμό 200 μέτρων.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, 500 μέτρα από τον μεθοριακό σταθμό,επί ελληνικού εδάφους.

Ο τυχερός, μέσα στην ατυχία του, άντρας έχασε, μάλλον απο απροσεξία, τον έλεγχο του αμαξιού και κατέληξε σε ένα γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως, όχι μόνο γλύτωσε με ελάχιστα τραύματα, αλλά κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι το δρόμο για να ζητήσει βοήθεια.

Tags: 

Συνέλαβαν τον τσαντάκια της Ηλιούπολης.

Σε σύλληψη ενός 42χρονου άντρα προχώρησαν οι άντρες της Ασφάλειας της Ηλιούπολης, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο συγκεκριμένος είχε κλέψει την τσάντα μίας ανυποψίαστης γυναίκας, η οποία ήταν πεζή.

Απο έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποκαλύφθηκε πως ο 42χρονος Έλληνας κυκλοφορούσε με μία μηχανή στην περιοχή της Ηλιούπολης, εντόπιζε γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούν μόνες, τις πλησίαζε διακριτικά και μετά τους έκλεβε τις τσάντες.

Tags: 

Τρομακτική κατολίσθηση με αμέτρητα θύματα στη Σρι Λάνκα.

Περισσότεροι απο 100 άνθρωποι φαίνεται να είναι η μέχρι στιγμής τραγική κατάληξη απο την αναπάντεχη κατολίσθηση που συνέβη χθες, στην κεντρική νότια Σρι Λάνκα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Διαχείρισης Καταστροφών ,Μαχίντα Αμαραουίρα, υπολογίζεται πως τα θύματα φτάνουν τα 100 άτομα. Ο τόπος καταστροφής είναι το χωριό Χαλντουμούλα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 190 χλμ. προς την ενδοχώρα από την πρωτεύουσα Κολόμπο, στην περιοχή Μιριγιαμπέντα της Κοσλάντα.

Tags: 

Βρέθηκε νεκρός άντρας στην Θεσσαλονίκη.

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός μέσ’ τη μέση του δρόμου, στην Καλαμαριά και πιο συγκεκριμένα, στην οδό Τσιγγιρίδου 22. Το πτώμα του άτυχου άντρα, ο οποίος υπολογίζεται να είναι γύρω στα 30, φαίνεται να φέρει αρκετές μαχαιριές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, τον άτυχο άντρα πλησίασε άγνωστος δράστης και στιγμές αργότερα, ο πρώτος έπεσε κάτω νεκρός. Όταν τον πλησίασαν, είδαν πως είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές.

Tags: 

Κομοτηνή:Αιματηρός καβγάς μεταξύ αδερφών.

Άσχημη κατάληξη είχε η έντονη λογομαχία δύο αδερφών, απο χωριό της Ροδόπης, χθες αργά το βράδυ.

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 55 και 60 ετών, για άγνωστους λόγους, άρχισαν να λογομαχούν και δεν αργήσαν να πιαστούν στα χέρια. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν απο τον έλεγχο όταν ο 55χρονος άρπαξε ένα κομμάτι ξύλο και άρχισε να χτυπά τον αδερφό του, τραυματίζοντας τον στο μάτι και το χέρι.

Tags: 

Φινλανδός πολιτικός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 60χρονη.

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω απο την υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας 60χρονης γυναίκας απο γνωστό Φινλανδό πολιτικό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ελσίνκι. Ο Yucca Romppaynen, ο οποίος είναι επικεφαλής της οργάνωσης νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος του Εθνικού Συνασπισμού, βρισκόταν στο δρόμο και χτυπούσε αλύπητα το σκύλο του, δίνοντας του κλωτσιές. Το θέαμα δεν άφησε ασυγκίνητη την 60χρονη Ρωσίδα Irina Plantinga, η οποία πλησίασε και άρχισε αμέσως να επιπλήτει τον νεαρό πολιτικό για την πράξη του αυτή.

Tags: 

Κρήτη: Ηλικιωμένος έδωσε φόλα σε σκύλο γετόνισσας.

Τα περιστατικά με κακοποιήσεις και βασανισμούς απροστάτευτων ζώων δεν δείχνουν να έχουν σταματημό. Νεό επεισόδιο παρουσιάστηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγίου Μύρωνα, με την άδικη θανάτωση ενός σκύλου με φόλα.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ξύπνησε το πρωϊ και όπως συνηθίζει καθημερινά, βγήκε για να βάλει φαγητό στο σκύλο της. Αντί αυτού, βρήκε το ζώο νεκρό και δίπλα κάποια υπολείμματα απο τον θανατηφόρο μεζέ που είχε καταναλώσει.

Tags: 

54122 - Πριν χρεωθείτε, δείτε εδώ πως να διαγραφείτε δωρεάν!

Κατά καιρούς λαμβάνουμε πολλά e-mail. Άλλοτε κάποιος που θέλει να διαμαρτυρηθεί για κάποια ανάρτηση, άλλοτε κάποιος που θέλει να μας πει μια καλή κουβέντα για την δουλειά μας. Αυτή τη φορά ήρθε ένα από έναν αναγνώστη, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί του ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του, από το πενταψήφιο 54122.

Tags: 

Συνελήφθη ανήλικος ληστής στο Βόλο.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου προχώρησε χθες σε σύλληψη ενός 17χρονου, με την κατηγορία ληστείας σε βάρος τριών ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο 17χρονος δράστης απέσπασε απο έναν 20χρονο ημεδαπό, απειλώντας τον για τη ζωή του, το ποσό των 70 ευρώ μαζί με ένα σακίδιο γεμάτο ρούχα. Αφού ο 17χρονος πήρε ό,τι ήθελε και έφυγε, ο 20χρονος κάλεσε την Αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον ανήλικο δράστη και να τον συλλάβει.

Tags: 

Νέο κύμα τουρισμού το φθινόπωρο.

Το καλοκαίρι μπορεί να τέλειωσε, ο τουρισμός όμως στη χώρα μας καλά κρατεί, αφού οι αφίξεις τουριστών συνεχίζουν με κανονικούς ρυθμούς. Όπως φαίνεται, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτή την εποχή για να επισκεφτούν τη χώρα μας, μιας και οι τιμές είναι σαφώς χαμηλότερες απο ότι τους προηγούμενους μήνες.

Μάλιστα, φέτος αναμένονται αφίξεις ακόμη και τον Νοέμβριο, κυρίως από Σκανδιναβούς, Κινέζους και Αμερικανούς, οι οποίοι οργανώνουν έτσι το ταξίδι τους, ώστε να επωφελούνται από τις προσφορές.

Tags: 

Σελίδες