Σεπτέμβριος 2015

Βρέθηκε πτώμα άντρα μέσα σε βαλίτσα στην Καμπότζη.

Αντιμέτωποι με μία μακάβρια ανκάλυψη βρέθηκαν μερικοί αλιείς γαρίδων, οι οποίοι είχαν μεταβεί σε ένα κανάλι της επαρχίας Kep για να ψαρέψουν.

Το σοκ ήταν μεγάλο, καθώς αρχικά είδαν μόνο μία βαλίτσα δεμένη γερά με ταινία να επιπλέει στις όχθες του καναλιού. Όταν την αναποδογύρισαν όμως, έμειναν άναυδοι καθώς προεξείχε ένα κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκεται για τη σορό ενός άντρας γύρω στα 40, ενώ υπολογίζεται πως είναι Ευρωπαίος. Τα οστά στο πρόσωπο και στο σώμα είναι σχεδόν όλα σπασμένα ενώ φέρει πολλούς μώλωπες και είναι σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστεί.

Tags: 

Βρέθηκε γυναίκα η οποία θεωρούνταν νεκρή απο το 1989.

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε η αστυνομία του Ντίσελντορφ, καθώς έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με μία γυναίκα η οποία θεωρείτο "δολοφονημένη", καθώς εξαφανίστηκε στα 24 της χρόνια και έκτοτε δεν την ξαναείδε κανείς...Μέχρι σήμερα!

Η 55χρονη-σήμερα- γυναίκα εξαφανίστηκε το 1984 απο το Μπρούνσβικ, όπου ήταν φοιτήτρια. Ήταν μόλις 24 ετών και διέμενε σε φοιτητικό κοιτώνα. Μετά απο πολύμηνες έρευνες και προσπάθειες εντοπισμού, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νεαρή είχε δολοφονηθεί.

Tags: 

Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στους 3 φοιτητές απο την Πάτρα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για τα δύο απο τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αμάξι στο οποίο επέβαιναν έκανε βουτιά θανάτου στο μώλο του Αγίου Νικολάου της Πάτρας.

Στο όχημα βρίσκονταν συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων δύο κορίτσια και τέσσερα αγόρια, όταν κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε στα παγωμένα νερά.

Τρία απο τα αγόρια κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια και να ειδοποιήσουν αμέσως τις Αρχές. Λίγη ώρα αργότερα, ομάδα δυτών κατάφερε να ανασύρει τις σορούς δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.

Tags: 

Του έκοψε το πέος με ψαλίδι και έφυγε.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο της περιοχής Hangzhou της ανατολικής Κίνας, όπου μία έξαλλη απο θυμό γυναίκα έκοψε με ψαλίδι μέρος απο το πέος του συντρόφου της και εξαφανίστηκε με το κομμάτι ανά χείρας.

Όπως αποκάλυψε αργότερα στις Αρχές ο άτυχος άντρας, οι δυο τους διατηρούσαν για πολλά χρόνια παράνομο δεσμό, καθώς είναι και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά. Το τελευταίο διάστημα όμως, όπως εξομολογήθηκε ο άντρας, είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να πάψουν να βλέποντε πια, καθώς η φλόγα είχε πια σβήσει.

Tags: 

45χρονη έπαιρνε επί τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον μία 45χρονη γυναίκα, η οποία, όπως προέκυψε απο σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εισέπραττε επί τρία ολόκληρα χρόνια την επικουρική σύνταξη της αποθανούσαν μητέρας της, καθώς ήταν σε λογαριασμό που είχαν απο κοινού.

Αν και αρχικά είχε καταδικαστεί σε 10μηνη φυλάκιση, προχθές έγινε η δίκη της στον δεύτερο βαθμό, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει την ποινή της κατά τρεις μήνες και έτσι τώρα θα πρέπει να εκτίσει μόνο τους 7 μήνες φυλάκισης.

Tags: 

Μητέρα έδωσε κοκαϊνη στη 18χρονη κόρη της για τα γενέθλια της.

Με χειροπέδες κατέληξε μία 37χρονη γυναίκα απο τις ΗΠΑ, η οποία θέλησε να...χαροποιήσει την κόρη της και έτσι, μή υπολογίζοντας χρήματα, ηθικούς φραγμούς, κτλ, προμηθεύτηκε κοκαϊνη αξίας 400 ευρώ για να γιορτάσει μαζί με την κόρη της τα 18α γενέθλια της τελευταίας.

Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Φεύγοντας πεζή απο το σημείο που προμηθεύτηκε την ναρκωτική ουσία, ένας σκύλος της αστυνομίας που βρισκόταν εκεί κοντά μαζί με τον αστυνομικό-ιδιοκτήτη του, κατάφερε να μυρίσει την ουσία και έτσι η 37 μητέρα συνελήφθη.

Tags: 

Βουτιά στο κενό για απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας.

Βουτιά στο κενό αποφάσισε να κάνει αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος νοσηλεύοταν στο 251 ΓΝΑ, πέφτοντας απο ύψος πολλών ορόφων, χάνοντας έτσι τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας βρέθηκε τραυματισμένος σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου στις 4:15 τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντας, όπου εξέπνευσε στις 5:05.

Tags: 

Ζευγάρι τιμωρήθηκε με μαστίγωμα για εξωσυζυγική σχέση.

Με μαστίγωμα τιμωρήθηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα απο την Καμπούλ, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για μοιχεία καθώς στο παρελθόν είχαν παράνομο δεσμό μεταξύ τους, παρότι και οι δύο παντρεμένοι.

Η άκρως πρωτόγονη "εκδίκαση" της υπόθεσης έγινε σε δημόσιο χώρο, ενώ υπήρχαν μάλιστα και θεατές, όλοι φυσικά αρσενικού γένους. Παρά το γεγονός οτι η μοιχεία είχε λάβει πολλά χρόνια πριν και οι συλληφθέντες δεν είχαν καμία απολύτως σχέση πλεόν μεταξύ τους, το δικαστήριο αποφάσισε να τιμωρηθούν με 100 μαστιγώματα έκαστος.

Tags: