Βρέθηκε γυναίκα η οποία θεωρούνταν νεκρή απο το 1989.

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε η αστυνομία του Ντίσελντορφ, καθώς έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με μία γυναίκα η οποία θεωρείτο "δολοφονημένη", καθώς εξαφανίστηκε στα 24 της χρόνια και έκτοτε δεν την ξαναείδε κανείς...Μέχρι σήμερα!

Η 55χρονη-σήμερα- γυναίκα εξαφανίστηκε το 1984 απο το Μπρούνσβικ, όπου ήταν φοιτήτρια. Ήταν μόλις 24 ετών και διέμενε σε φοιτητικό κοιτώνα. Μετά απο πολύμηνες έρευνες και προσπάθειες εντοπισμού, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νεαρή είχε δολοφονηθεί.

Το 1989, η κοπέλα κηρύχθηκε νεκρή, αν και δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα. Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια.

Δεν θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αλλά ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να έχει επικοινωνία με την οικογένεια της. Οι Αρχές πραγματικά προβληματίστηκαν με την 55χρονη και το γεγονός οτι κατάφερε να ζήσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς πραγματική ταυτότητα και χωρίς καθόλου επίσημα έγγραφα.

Tags: