Ιούλιος 2015

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής με τη σύριγγα.

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο αδίστακτος ληστής με τη σύριγγα, ο οποίος είχε βάλει στόχο τα φαρμακεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αποσπώντας σχεδόν απο όλα όσα "επισκέπτηκε" περισσότερα απο 1000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, ο δράστης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία απο το τμήμα Ασφάλειας Αναλήψεων που είχε αναλάβει και τις υποθέσεις.

Tags: 

Απίστευτος φόνος στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Φοίνιξ της Αριζόνας, όπου ένας 43χρονος άντρας αποκεφάλισε τη σύζυγο του και τα δύο τους σκυλιά, ενώ στην πορεία έκοψε το χέρι του και έβγαλε το ένα του μάτι.

Το περιστατικό θυμίζει αιμοβόρα ταινία τρόμου. Το ζευγάρι είχε να δώσει σημεία ζωής 2 ημέρες, γεγονός που δεν το συνήθιζαν, και έτσι ένας γείτονας τους πήγε να δει αν συμβαίνει κάτι. Χτυπώντας το κουδούνι, άνοιξε ο 43χρονος την πόρτα, γυμνός, καλυμένος στα αίματα και με το ένα χέρι να λείπει απο το ύψος του αγκώνα.

Tags: 

Τραγικός χαμός 52χρονου στα Τρίκαλα.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η πόλη των Τρικάλων, μετά τον ξαφνικό χαμό ενός 52χρονου άντρα, ο οποίος εκτελούσε το τελευταίο του μεροκάματο ως συμβασιούχος οδηγός του δήμου, όταν, κάτω απο ανεξήγητες συνθήκες, το φορτηγάκι που οδηγούσε ανετράπη.

Ο άτυχος άντρας είχε προσληφθεί με 12μηνη σύμβαση, η οποία έληγε σήμερα, και μετέφερε πίσσα με φορτηγό για εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων.

Κάτω απο αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, το φορτηγό ανετράπη, έχοντας ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμο του οδηγού.

Tags: 

"Σήκωσε" όλες του τις οικονομίες και τον λήστεψαν.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του διαρρήκτη που κατάφερε να κλέψει μισό εκατομμύριο ευρώ απο το σπίτι ενός άντρα, στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αστυνομία, ο εν λόγω άντρας, ιδιοκτήτης μπακάλικου στην πόλη της Ρόδου, έσπευσε να "σηκώσει" όλες του τις καταθέσεις, ένα ποσό ύψους 550.000 ευρώ, όλα τα κέρδη δηλαδή απο χρόνια σκληρής δουλειάς, απο φόβο λόγω των capital controls.

Tags: 

Πατριός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 9χρονο αγοράκι.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο 9χρονος Jack Kirby Garcia απο το Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετά απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον σύντροφο της μητέρας του, επειδή πήρε ένα κομμάτι τούρτα χωρίς να ζητήσει άδεια.

Ο 30χρονος άντρας ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια την αποτρόπαια πράξη του, υποστηρίζοντας πως ήθελε απλά να τον τιμωρήσει επειδή "έκλεψε" ένα κομμάτι τούρτας χωρίς να ρωτήσει.

Tags: 

Πολύνεκρη τραγωδία στην Τουρκία.

Ένα πολύνεκρο ατύχημα που στοίχησε τη ζωή σε 15 ανθρώπους και έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Τουρκίας συνέβη στην επαρχία Μανίσα, στη δυτική Τουρκία.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, μία νταλίκα προσέκρουσε μετωπικά με ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε εργάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νταλίκα κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και υπάρχουν πολύ δυνατές υποψίες πως ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι.

Tags: 

Απίστευτος τσακωμός στο μετρό της Πράγας.

Σοκαριστικά πλάνα δόθηκαν στην αστυνομία της Τσεχίας και κατόπιν στα φώτα της δημοσιότητας απο ένα περιστατικό που εξελίχθηκε στο μετρό της Πράγας.

Όπως θα διαπιστώσετε και στα πλάνα που ακολουθούν, ένας άντρας κάθεται στις κυλιόμενες σκάλες ενώ ένας άλλος τον προσπερνά και συνεχίζει και κατεβαίνει. Απο οτι φαίνεται, ο καθισμένος άντρας ενοχλήθηκε και αποφάσισε να τον ακολουθήσει μέχρι τις αποβάθρες.

Tags: