Πατριός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 9χρονο αγοράκι.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο 9χρονος Jack Kirby Garcia απο το Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετά απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον σύντροφο της μητέρας του, επειδή πήρε ένα κομμάτι τούρτα χωρίς να ζητήσει άδεια.

Ο 30χρονος άντρας ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια την αποτρόπαια πράξη του, υποστηρίζοντας πως ήθελε απλά να τον τιμωρήσει επειδή "έκλεψε" ένα κομμάτι τούρτας χωρίς να ρωτήσει.

Όπως προέκυψε απο την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το 9χρονο αγόρι πήρε ένα κομμάτι τούρτα και μόλις το αντελήφθη ο πατριός του, του πέρασε χειροπέδες και τον ξυλοκόπησε εως ότου να χάσει το παιδί τις αισθήσεις του.

Η μητέρα του 9χρονου βρισκόταν στη δουλειά εκείνη τη στιγμή και στο σπίτι βρισκόταν ο αδερφός της, ο οποίος κάλεσε αρχικά ασθενοφόρο αλλά μόλις εκείνο έφτασε, το έδιωξε λέγοντας πως το παιδί ήταν απλά κρυωμένο.

Όταν τέσσερις ώρες αργότερα το παιδί δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, κάλεσαν ξανά ασθενοφόρο το οποίο κατέφτασε με τη συνοδεία αστυνομία. Το 9χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Tags: