Φεβρουάριος 2015

Βρέθηκε κλεμμένος πίνακας του Πικάσο.

«Βρέθηκε ξανά ένας χαμένος θησαυρός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης σχετικά με την υπόθεση ενό πίνακα του Πικάσο, ο οποίος είχε κλαπεί το 2001 απο το Κέντρο Ζορζ Πομπιντού, που βρίσκεται στο Παρίσι. Βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκ τα περασμένα Χριστούγεννα, όπου είχε σταλεί σαν χριστουγεννιάτικο δώρο.

Tags: 

Παρολίγο...φόνος για τα μάτια μίας γυναίκας.

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωϊ στην Αναστασιά του δήμου Ν. Ζίχνης, στις Σέρρες, όταν δύο 40χρονοι ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά μεταξύ τους, για χάρη μίας γυναίκας!

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωϊνές ώρες, λίγα μόλις μέτρα απο το καφενείο του χωριού. Οι δύο άντρες, αλβανικής καταγωγής και οι δύο, ξεκίνησαν έναν καυγά άνευ προηγουμένου για τα μάτια μίας νεαρής γυναίκας, η οποία μάλιστα είναι η αρραβωνιαστικιά ενός εκ των δύο.

Tags: 

ΗΠΑ: Συγκρούστηκε τρένο με φορτηγό – 1 νεκρός.

Θανατηφόρο ατύχημα με έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες εξελίχθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με διερχόμενο τρένο, προκαλώντας την απόλυτη συμφόρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού και συγκρούστηκε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που εκτελούσε δρομολόγιο Όξναρντ-Λος Άντζελες.

Tags: 

Μακάβριο εύρημα σε χωριό της Φθιώτιδας.

Σοκαριστική ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωϊ στο χωριό Ροβολιάρι, στη δυτική Φθιώτιδα, η οποία άφησε άναυδους όλους τους κατοίκους.

Ένα ανθρώπινο κρανίο είναι η μακάβρια έκπληξη που περίμενε ένα ντόπιο αγρότη, ο οποίος ανακάλυψε το ανατριχιαστικό εύρημα μέσα σε ένα οικόπεδο, ενώ πληροφορίες θέλουν το κρανίο να μεταφέρθηκε ως εκεί απο αδέσποτα σκυλιά.

Αμέσως ενημερώθηκε το Α.Τ. Μακρακώμης και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, μήπως εντοπιστούν και άλλα μέλη του σκελετού, στον οποίο ανήκει το κρανίο.

Tags: 

Ζήτησε να αλλάξει το όνομα της-Δεν θα πιστεύετε σε τί.

Μεγάλη έκπληξη και πολλές απορίες έχει προκαλέσει η υπόθεση μίας 37χρονης γυναίκας απο την Κολομβία, η οποία βρισκόταν στα δικαστήρια επί 2 ολόκληρα χρόνια, διότι είχε ζητήσει να αλλάξει το όνομα της και να το κάνει Abcdefg Hijklmn Opqrst Uvwxyz. Με άλλα λόγια, ήθελε να την λένε όπως ακριβώς είναι η αγγλική αλφάβητος.

Η 37χρονη δασκάλα, η οποία ζει και εργάζεται στη Μπογκοτά, απο μικρή ένιωθε πως δεν της ταίριαζε το όνομα της και επιθυμούσε να επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της, γι’αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη δραματική αλλαγή του ονόματος της.

Tags: 

Βόλος:37χρονη προσπάθησε να «περάσει» ναρκωτικά σε κρατητήριο.

Με βαριές κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών βρίσκεται αντιμέτωπη μία 37χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη σήμερα το πρωϊ, μετά απο αποτυχημένη απόπειρα να «περάσει» κρυφά ναρκωτικές ουσίες σε γνωστό της, στα κρατητήρια του Α.Τ Νεά Ιωνίας, στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη, Ρουμάνικης υπηκοότητας, πήγαινε να επισκεφτεί ένα φιλικό της πρόσωπο, το οποίο κρατείται στο συγκεκριμένο τμήμα. Μέσα σε μία μικρή συσκευασία με τρόφιμα, η 37χρονη είχε επιμελώς κρύψει μικροποσότητα κοκαϊνης και ινδικής κάνναβης.

Tags: 

Θεσσαλονίκη:Σπείρα ληστών που παρίσταναν τους εργάτες.

Με «κάλυψη» μία σκάλα και μία μεγάλη εργαλειοθήκη, τρεις αλλοδαποί άντρες διέπρατταν διαρρήξεις και ληστείες κατά συρροή, προσποιούμενοι τους τεχνικούς, αποφεύγοντας έτσι κάθε υποψία για τους τελευταίους τρεις μήνες.

Βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και βαριά σωματική βλάβη, αφού επιτέθηκαν σε μία 91χρονη, κατάκοιτη γυναίκα, και στον 61χρονο γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Tags: 

Ξεσκεπάστηκε μεγάλη απάτη συνεργείου αυτοκινήτων.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον ένας 52χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’εξακολούθηση και παράνομη πώληση αμαξιών.

Ο 52χρονος είχε σκαρώσει ολόκληρη κομπίνα και, μαζί με συνεργάτες τους οποίους αναζητά αυτή τη στιγμή η αστυνομία, προσποιούταν πως έπεφτε θύμα ληστείας και πως όλα τα αμάξια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο συνεργείο του είχαν κλαπεί.

Στην πραγματικότητα, τα έκρυβε σε ιδιωτικό γκαράζ, το οποίο βρίσκεται εκτός Αθηνών, μέχρι να τα μεταπωλήσει.

Tags: 

Την σκότωσε γιατί τον χώρισε και μετά αυτοκτόνησε.

Πανικό έχει προκαλέσει το φρικτό έγκλημα πάθους που εξελίχθηκε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου ένας νεαρός άντρας πυροβόλησε την 32χρονη σύντροφο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη ημεδαπή ζήτησε απο τον 30χρονο άντρα, υπήκοο Αλβανίας, να χωρίσουν μόλις έμαθε πως της είχε πει ψέματα για την καταγωγή του και ισχυριζόταν πως είναι Ιταλός.

Tags: 

Η ουκρανική βουλή μετατράπηκε σε ρίνγκ.

Απίστευτες σκηνές βίας διαδραματίστηκαν μέσα στην ουκρανική βουλή, όπου δύο βουλευτές δε δίστασαν να «σηκώσουν» μανίκια και να ξεκινήσουν τις...μπουνιές!

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάστηση και ενώ ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο διαπραγματευόταν την επίτευξη εκεχειρίας, δύο θερμόαιμοι Ουκρανοί βουλευτές αποφάσισαν να μετατρέψουν χώρο του Κοινοβουλίου σε κανονικό ρίνγκ.

Ο βουλευτής Yegor Sobolev του κεντροδεξιού κόμματος Samopomochi ενεπλάκη σε μια απίστευτη πυγμαχία με τον Vadim Ivchenko, του επίσης κεντροδεξιού Fatherland.

Tags: 

Σελίδες