Ιανουάριος 2015

Τραγικός χαμός 24χρονου στα Χανιά.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η πόλη των Χανίων, μετά τον ξαφνικό χαμό ενός 24χρονου άντρα, ο οποίος εκτελούσε το τελευταίο του μεροκάματο ως συμβασιούχος οδηγός του δήμου, όταν, κάτω απο ανεξήγητες συνθήκες, το φορτηγό που οδηγούσε ανετράπη.

Ο άτυχος νεαρός είχε προσληφθεί με 8μηνη σύμβαση, η οποία έληγε σήμερα, και μετέφερε χαλίκι με φορτηγό για εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο του Πάνω Πλατανιά.

Κάτω απο αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, το φορτηγό ανετράπη, έχοντας ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμο του νεαρού οδηγού.

Tags: 

Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι και έφυγε.

Το σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί εξέδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές του Παναμά, με την ελπίδα πως θα βρεθεί γρήγορα ο δράστης, ο οποίος εισήλθε σε ταχυφαγείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα θαμώνα στο κεφάλι.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Παναμά, καθώς είναι το δεύτερο περιστατικό τέτοιου είδους, που λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Tags: 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ελληνικό.

Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Ελληνικού, όπου μία 55χρονη γυναίκα, οδηγός ΙΧ, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μία 80χρονη πεζή.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Η 55χρονη οδηγός, κινούμενη με μεγάλη ταχύτυτα, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και ξέφυγε απο την πορεία, καταλήγοντας πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου και βρισκόταν η 80χρονη.

Tags: 

Έντονα προβλήματα λόγω βροχοπτώσεων στο νομό Ροδόπης.;ENTONA, PROBL;HMATAM

Μεγάλες καταστροφές και έντονα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, η οποία πλήττει το νομό Ροδόπης τις τελευταίες ώρες.

Περισσότερες απο 35 κλήσεις έχει δεχτεί ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για περιπτώσεις απεγκλωβισμού και παροχής βοήθειας σε Κομοτηνή, Κόσμιο και Ροδίτη.

Στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, στο Θρυλόριο και στα Αμάραντα, η Πυροσβεστική έκανε άλλες 14 αντλήσεις υδάτων και βοήθησε να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο δύο οχήματα που εγκλωβίστηκαν από τα νερά.

Tags: 

Απίστευτη ληστεία στην Ηλεία.

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 62χρονος άντρας, όταν επιχείρησε να βγάλει μερικά χρήματα απο το ΑΤΜ, στην περιοχή του Πύργου, χθες το βράδυ.

Ο 62χρονος σταμάτησε με το αμάξι του έξω απο το ΑΤΜ και αφού «σήκωσε» ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, γύρισε για να επιβιβαστεί στο όχημα του και να φύγει. Δεν είχε προσέξει όμως πως, απο την στιγμή που κατέβηκε απο το αμάξι του, κάποιος τον παρακολουθούσε.

Tags: 

Έκκληση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιστρέψουν και πάλι στην ηρεμία.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, μετά απο επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στην αστυνομία και σε διαδηλωτές, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των νεκρών μέχρις στίγμης στους 14.

Οι διαδηλωτές είναι αντίθετοι σε ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει την αναβολή των προγραμματισμένων για το 2016 προεδρικών εκλογών, ενώ η ΕΕ έκανε έκκληση για «επιστροφή στην ηρεμία» και για «σεβασμό στις ημερομηνίες των εκλογών».

Tags: 

Τραγικό δυστύχημα στο Καπανδρίτι.

Ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Καπανδριτίου, στοιχίζοντας τις ζωές δύο ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε η Αστυνομία, μία νταλίκα, η οποία κινούταν επί του ρεύματος που οδηγεί προς Λαμία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, παρεκτράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, η οποία λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης ξεκόλλησε και έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Tags: 

Κρήτη:Τραγωδία με το θάνατο 58χρονης.

Σε κλίμα πένθους βρίσκονται οι κάτοικοι στις Βρύσες Χανίων μετά απο τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο μίας 58χρονης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής, μετά απο πτώση απο σκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά απο πτώση απο σκάλα που βρισκόταν στον πρώτο όροφο ενός σπιτιού, κοντά στο χωριό του Αποκόρωνα.

Η πτώση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τα τραύματα τα οποία δημιουργήθηκαν να αποβούν μοιραία για την 58χρονη, η οποία εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά την πτώση.

Tags: 

Σοκαριστική υπόθεση με πτώμα στο Μεξικό.

Μία σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως τις προηγούμενες μέρες, η οποία έκανε τους κατοίκους του Μεξικό να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι μίας πολυκατοικίας άρχισαν να παραπονιούνται πως το νερό τους έχει περίεργη γεύση. Μετά απο πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες, οι υπεύθυνοι του κτιρίου ανακάλυψαν το λόγο για τον οποίο το νερό είχε περίεργη γεύση και η αποκάλυψη ήταν ιδιαίτερα μακάβρια.

Tags: 

Εφιαλτικές στιγμές για 72χρονη στην Εύβοια.

Στιγμές τρόμου έζησε χθες το βράδυ μία 72χρονη γυναίκα, η οποία κατοικεί στο χωριό Αγία Σοφία, της Εύβοιας, όπου και δέχτηκε επίθεση απο τρεις διαρρήκτες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδια της 72χρονης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ξύπνησε απο ένα περίεργο θόρυβο. Τότε ήταν που αντίκρυσε τους τρεις κουκουλοφόρους διαρρήκτες πάνω απο το κεφάλι της.

Αφου της έδεσαν στο κρεβάτι και την ακινητοποίησαν, ένας εκ των τριών κακοποιών έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε πως θα την σκοτώσει να δεν τους πει που κρύβει τα κοσμήματα και τα χρήματα της.

Tags: 

Σελίδες