Δεκέμβριος 2014

Φονική κακοκαιρία στις Φιλιππίνες.

Ως η χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων ετών χαρακτηρίστηκε ο τροπική καταιγίδα Τζανγκμί, η οποία πλήτει στις τελευταίες μέρες τις Φιλιππίνες, αναγκάζοντας περισσότερα απο 86.000 άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να σωθούν.

Οι νεκροί μέχρι στιγμής αγγίζουν τους 53 ανθρώπους, η πλειοψηφία των οποίων είναι απο τις κεντρικές και νότιες Φιλιππίνες. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα απο την υπηρεσία εθνικών καταστροφών, η κακοκαιρία, οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι κατολισθήσεις που προκύπτπυν απο αυτές, έχουν αρχίσε να πλήτουν και γειτονικές χώρες.

Tags: 

Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε και παράτησε 46χρονο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ όταν ένας ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με τον 46χρονο, ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι, τραυματίζοντας τον σοβαρά και αφήνοντας τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Ιωαννίνων-Τρικάλων, όταν, στην διασταύρωση με την οδό Πίνδου στην Καλαμπάκα, συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 46χρονος Καλαμπακιώτης.

Tags: 

Τσακώθηκαν και τον έριξε απο το μπαλκόνι.

Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά απο τσακωμό που προέκυψε ανάμεσα στον ίδιο και έναν 25χρονο άντρα, έχοντας άσχημη κατάληξη.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν χθες το βράδυ να διαπληκτίζονται έντονα για προσωπικούς λόγους που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι, όταν κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ο 44χρονος έσπρωξε με δύναμη τον 25χρονο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει απο το μπαλκόνι, απο ύψος τεσσάρων ορόφων.

Tags: 

Ριφιφί στο Βόλο

Έκαναν φτερά 454 τραπεζικές θυρίδες ασφαλείας στο Βόλο. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι που άνοιξαν το κατάστημα της γνωστής τράπεζας δεν πίστευαν στα μάτια τους μιας και όλες οι θυρίδες είχαν εξαφανιστεί και στη θέση τους υπήρχε ενα σημείωμα που έλεγε ‘’ευχαριστούμε πολύ καλά Χριστούγεννα’’.
Η διοίκηση της τράπεζας είναι σε απόγνωση μιας και στις θυρίδες υπήρχαν ανώνυμοι τίτλοι ιδιοκτησιών αξίας εκατομμυρίων ευρώ και λόγω ειδικού συμβολαίου καλούνται να δώσουν αποζημίωση αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Tags: 

Ατύχημα στην Κατερίνη με ΙΧ και ποδηλάτη.

Σήμερα το πρωϊ, στο δρόμο Κατερίνης Παλαιού – Κεραμιδίου, βρέθηκε νεκρός ένας ποδηλάτης, ο οποίος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε, κατά πάσα πιθανότητα, χθες το βράδυ, απο διερχόμενο ΙX, του οποίου όμως ο οδηγός διέφυγε.

Πάνω στο θύμα βρέθηκε η ταυτότητα του. Πρόκειται για έναν 37χρονο άντρα, ρουμανικής καταγωγής. Μετά από εντατικές και συντονισμένες έρευνες, ο αυτοκινητιστής εντοπίσθηκε και συνελήφθη εδώ και ώρα από την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας.

Tags: 

Γιάννενα: Eπιδειξίας κάνει επιδρομές σε φαρμακεία.

Τον πανικό έχει σπείρει στα φαρμακεία των Ιωαννίνων ένας άντρας, ο οποίος έχει ιδιαίτερες τάσεις επιδειξιομανίας και αρέσκεται στο να επισκέπτεται αποκλειστικά φαρμακεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ιωαννίνων, κάνουν λόγο για έναν άνδρα ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος επισκέπτεται φαρμακεία και ισχυριζόμενος ότι έχει κάποιο τσίμπημα στο πόδι, επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες φαρμακοποιούς ή σε εργαζόμενες στα φαρμακεία της πόλης.

Tags: 

Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα στον Πειραιά.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του ακέφαλου πτώματος που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Το πτώμα ανακάλυψε ο ύπαρχος ενός βαποριού, το οποίο εκτελεί δρομολόγιο Αθήνα-Κρήτη. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία κατέφτασε στο σημείο και με τη βοήθεια του Λιμενικού, απέσυραν το άψυχο κορμί απο τη θάλασσα.

Tags: 

Απίστευτη ληστεία στη Ρόδο.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μία οικογένεια απο την Ιαλυσό της Ρόδου, όταν ξύπνησαν το πρωϊ και συνειδητοποίησαν πως τους είχαν διαρρήξει και μάλιστα είχαν κλέψει σχεδόν...τα πάντα!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα. Ενώ η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι, με τα γονείς και τα παιδιά να κοιμούνται στα δωμάτια τους, αδίστακτοι ληστές διέρρηξαν στο σπίτι και στην κυριολεξία, το ρήμαξαν.

Tags: 

Μετέφερε 5 κιλά κοκαϊνη σε συσκευασία σοκολάτας!

Στα πράσα, με πέντε ολόκληρα κιλά κοκαϊνης στην κατοχή του, πιάστηκε ένας 40χρονος Βραζιλιάνος, στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», μόλις λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Tags: 

24χρονος ζητούσε λύτρα για το κινητό που έκλεψε!

250 ευρώ ζητούσε ο 24χρονος δράστης απο την Πάτρα για να επιστρέψει το κινητό που έκλεψε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Συμφωνα με τις Αρχές, ο 24χρονος νεαρός είχε αφαιρέσει, πριν απο περίπου ένα μήνα, την τηλεφωνική συσκευή απο το Ι.Χ αυτοκίνητο ενός 30χρονου, όταν ανακάλυψε πως το αμάξι ήταν ξεκλείδωτο.

Tags: 

Σελίδες