Σεπτέμβριος 2014

Βρήκαν το δολοφόνο μετά απο 30 χρόνια.

Φως στις έρευνες σχετικά με την δολοφονία ενός ζευγαριού απο την Αλβανία, απο έναν ημεδαπό, που συνέβη σχεδόν 30 χρόνια πρίν, έφεραν κάποιες νέες μαρτυρίες και έτσι κατάφεραν οι Αρχές να εντοπίσουν τον δράστη.

Ο δολοφόνος, ο οποίος πλέον ζούσε μία νέα ζωή στη Θεσσαλονίκη και είχε καταφέρει να περάσει τόσες δεκαετίες καλά κρυμένος, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε απευθείας στην Αλβανία.

Διώκεται για ανθωποκτονία εκ προθέσεως και ένοπλη ληστεία.

Tags: 

Κλέφτης με ...δόσεις!!!

Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα σε περιοχή της Ηλείας, 41χρονος ντόπιος , ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ζωοκλοπή και μάλιστα κατ’εξακολούθηση.

Ο άντρας συνελήφθη ενώ επέστρεφε απο το σπίτι ενός 51χρονου, επίσης ντόπιου άντρα, απο όπου είχε κλέψει 8 ολόκληρες μελισσοκυψέλες. Λίγες μέρες πριν, όπως δήλωσε ο 51χρονος στην Αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε ξαναπάει σπίτι του και είχε κλέψει άλλες 6 μελισσοκυψέλες.

Τα κλεμμένα... αγαθά επέστρεψαν πίσω στον ιδιοκτήτη τους και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο τμήμα.

Tags: 

Aνακάλυψη θαλάμων αερίων στην Πολωνία.

Πολλά χρόνια συλλογής πληροφοριών και αμέτρητες σκληρές έρευνες που τελικά απέδωσαν καρπούς και έφεραν στο φως της δημοσιότητας τους θαλάμους αερίων που υπήρχαν στο πολωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Σομπιμπόρ.

Το εν λόγω μακάβριο στρατόπεδο συγκέντρωσης είχε ισοπεδωθεί πλήρως, μετά απο εντολή του αρχηγού των SS, ενώ πληθώρα δέντρων είχε φυτευτεί στο σημείο εκείνο για να μην μπορέσει ποτέ κανείς να το ανακαλύψει.

Tags: 

Μάθε και εσύ τη γλώσσα των Nτοθράκι!

Μετά απο την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Game of Thrones», ακολουθεί η έκδοση ενός βιβλίου που πραγματικά έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στις πωλήσεις

Πρόκειται για ένα υπερπλήρες λεξικό, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί κ κάθε ενιδαφερόμενος να μάθει να μιλάει άπταιστα τη γλώσσα της Φυλής Ντοθράκι, που χαράκτηκε ανεξίτηλα στο μυαλό όλων.

Tags: 

Η λίμνη με το πιο περίεργο όνομα του κόσμου!

Έχει πεντακάθαρα, κρυστάλινα νερά και είναι σχεδόν αδύνατο να προφέρει κανείς το όνομα της, αφού αποτελείται απο 45 γράμματα!

Πρόκειται φυσικά για τη λίμνη με το μοναδικό όνομα Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg. Βρίσκεται στην πόλη Webster της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ και το όνομα της αποτελεί το μεγαλύτερο σε γράμματα τοπωνύμιο στην Αμερική και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Tags: 

Νόμοι που δεν ξέρατε πως υπάρχουν!

Κάθε κοινωνία διέπεται απο κανόνες και νόμους που βοηθούν στο να μην επικρατεί χάος, να διατηρείται μία τάξη και να συνυπάρχουν όλοι αρμονικά μεταξύ τους. Υπάρχουν όμως και μερικοί νόμοι που πραγματικά σε κάνουν να απορείς…!

1. Αριζόνα : Απαγορεύεται να έχεις περισσότερους απο δύο δονητές.

2. Οχάιο : Απαγορεύεται να μεθύσεις ένα ψάρι.

3. Κονέκτικατ : Απαγορεύεται να περάσεις το δρόμο με τα χέρια.

4. Λουϊζιάνα : Απαγορεύεται να στείλεις πίτσα σε κάποιον, αν δεν την έχει παραγγείλει.

Tags: 

Το μυστικό των πυραμίδων.

Με τη βοήθεια της υγρής άμμου έγινε εφικτό για τους Αιγύπτιους να χτίζουν τα μοναδικά αυτά κτίσματα που είναι ευρέως γνωστά με την ονομασία «πυραμίδες».

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πυραμίδες είναι χτισμένες με τεράστιους λίθους, το βάρος των οποίων πολλές φορές αγγίζει τον ένα τόνο, αν όχι παραπάνω, με αποτέλεσμα να μας κάνει όλους να απορούμε για το πώς κατάφεραν να τους μεταφέρουν μέχρι το σημείο εκείνο, αφού τα μέσα που διέθεταν την εποχή εκείνη ήταν ελάχιστα και σίγουρα δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές.

Tags: 

Ένας σύγχρονος Ροβινσώνας Κρούσος.

Πρόκειται για τον μοναδικό Mick Dodge, την ιστορία του οποίου έφερε στο φως το National Geographic.

Ο Mick ζει τα τελευταία 25 χρόνια ολομόναχος στο δάσος, σαν γνήσιος ερημίτης, έχοντας απαρνηθεί ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον πολιτισμό. Πριν καταφύγει στη φύση, ο Mick ήταν ένας κλασσικός οικογενειάρχης, που ζούσε και εργαζόταν ση Βρετανία και έκανε ο,τι ακριβώς κάνει ένας καθημερινός άνθρωπος.

Tags: 

Νιγηρία : Σέρβιραν ανθρώπινο κρέας!

Σοκ στη Νιγηρία έπειτα απο είδηση που ήθελε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακή νιγηριανή κουζίνα να σερβίρει πιάτα με...ανθρώπινο κρεάς.

Μετά απο έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω εστιατόριο, λόγω των αμέτρητων καταγγελιών απο διάφορους πελάτες, οι αστυνομία βρήκε 2 κομμένα ανθρώπινα κεφάλια, τυλιγμένα σε μεμβράνες, στην κατάψυξη του μαγαζιού.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος συνελήφθη αμέσως και οδηγήθηκε για ανάκριση, χρέωνε για τα πιάτα αυτά μόλις 2,5 λίρες.

Tags: 

Ευεργετικές ιδιότητες του Πράσινου Καφέ.

Με τον όρο «πράσινος καφές» εννοούμε το πιο φρέσκο κομμάτι του δέντρου το καφέ, το οποίο, χάρη στο γεγονός οτι δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία, διατηρεί αυτό το έντονο πράσινο χρώμα.

Βοηθάει πολύ στην απώλεια βάρους και σωματικού λίπους ενώ παράλληλα ενισχύει την εξωτερική εμφάνιση, κάνοντας το δέρμα λαμπερό και γεμάτο υγεία.

Στοιχεία δείχνουν ότι το Χλωρογενικό Οξύ, ως ένα ενεργό συστατικό των Πράσινων κόκκων Καφέ, βοηθά στην πρόληψη του διαβήτη και τη βελτίωση του ελέγχου της γλυκόζης σε φυσιολογικά και διαβητικά άτομα.

Tags: 

Σελίδες