Φεβρουάριος 2014

Οργισμένος ο Τσίπρας με Ελληνικό και ΤΑΙΠΕΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας, απόψε, μιλώντας απόψε σε κομματική εκδήλωση, εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του Ελληνικού και παράλληλα δεσμεύθηκε ότι «όλες οι συμβάσεις, όλες οι παραχωρήσεις δημόσιου πλούτου, θα επανελεγχθούν ως προς τη νομιμότητα και ως προς τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές που σύντομα θα δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας, στον ΣΥΡΙΖΑ».

Το μικρότερο σκυλι του κόσμου

Την λένε Μίλι και είναι το πιο μικρόσωμο σκυλί στον κόσμο! Είναι ένα γλυκύτατο καφέ τσιουάουα και ζει στο Πουέρτο Ρίκο!

Η Μίλι κατέχει δικαιωματικά τον τίτλο του πιο μικρόσωμου σκυλιού στον κόσμο αφού είναι δύο ετών, έχει ύψος 9,65 εκατοστά και βάρος μόλις μισό κιλό! Το ύψος της, μάλιστα, δεν ξεπερνά ένα κουτί κονσέρβας! Πρόσφατα μάλιστα μπήκε και στο βιβλίο Γκίνες.

Όταν η Μίλι γεννήθηκε, ήταν τόσο μικροσκοπική που χωρούσε μέσα σε ένα κουταλάκι του γλυκού και αδυνατούσε να θηλάσει από τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να την ταΐζουν με σύριγγα ανά δύο ώρες.

Πάει στη Γερμανία για θεραπεία η Τιμοσένκο

Μετά την αποφυλάκισή της, η Γιούλια Τιμοσένκο , πρώην ηγέτιδα της Ουκρανικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός, θα μεταβεί στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα της στον ιστότοπό του, δύο ημέρες μετά την απελευθέρωσή της από τη φυλακή.

Η Τιμοσένκο, η οποία πάσχει από δισκοπάθεια, εμφανίστηκε σε ρόζ αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από την αιφνιδιαστική της απελευθέρωση το Σάββατο στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, λίγη ώρα μετά την καθαίρεση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Γιατί τα μωρά μυρίζουν τόσο ωραία;

Σας έχει τύχει ποτέ να μυρίσετε ένα μωρό σου και φανταστήκατε πως θα ήταν αν το τρώγατε; Μην νοιώθετε περίεργα, ειναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Psychology που αναφέρει πως η μυρωδιά από τα μωρά ενεργοποιεί κέντρα του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται συνήθως από ορισμένες τροφές.

Οι ερευνητές πήραν πιζαμάκια νεογέννητων, εμπότισαν με την μυρωδιά τους άλλα αντικείμενα και τα έδωσαν σε δύο γκρούπ γυναικών για να τα μυρίσουν. Το ένα γκρούπ αποτελούταν από 15 μητέρες και το άλλο από 15 γυναίκες που δεν είχαν γεννήσει ποτέ.

To ΜΕΤΡΟ του Λονδίνου θα μιλάει Ελληνικά!

Σε μια πολύ καλή κίνηση, αποτέλεσμα της συνεργασίας ελληνικής πρεσβείας – οργάνωσης Poems on the Underground, στίχοι από ελληνικά ποιήματα της Σαπφούς, του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Νίκου Γκάτσου θα κοσμούν τα βαγόνια του μετρό του Λονδίνου από τις 24 Φεβρουαρίου και για 6 εβδομάδες. Οι συρμοί θα «στολιστούν» με τους ελληνικούς στίχους και εκατομμύρια επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τους διαβάσουν στα Αγγλικά και να ταξιδέψουν στην Έλλάδα, έστω και νοερά!

Δείτε ποιες δηλητηριώδεις τροφές αγαπάμε!

Το ξέρατε ότι οι περισσότερες από αυτές είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Για να δούμε τι δηλητήρια κρείβουμε στις κουζίνες μας:

1. Μανιτάρια: Όλοι έχουμε ακούσει πως αν δεν διαλέξουμε τα σωστά μανιτάρια μπορεί να έχουμε σοβαρότατες παρενέργιες που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο καθώς πάνω από το 5% είναι εξαιρετικά τοξικό.

2. Ραβέντι (ή Ρήο): Τα πράσινα φύλλα του περιέχουν οξαλικό οξύ το οποίο επιβαρύνει πολύ την λειτουργεία των νεφρών. Αν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο πρώτος λογαριασμός του Facebook

Κάθε φορά που ένας από εμάς κάνει έναν καινούριο λογαριασμό στο Facebook έχει έναν αριθμό ID και έτσι φαίνεται η σειρά που έχουν γίνει οι εγγραφές, όλοι πιστεύανε ότι ο πρώτος λογαριασμός που καταγράφηκε ήταν του Ζούκερμπεργκ αλλά όχι είναι το νούμερο 4 γιατί οι πρώτοι τρεις λογαριασμοί ήταν τεστ.