Μάιος 2019

Κομοτηνή: Ομηρεία για 2 Πακιστανούς

Την Κυριακή 26 Μαϊου, πήγε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και είπε ότι ένας γνωστός του κρατούταν όμηρος από άλλους Πακιστανούς, κάπου στην περιοχή της Κομοτηνής.

Όπως τους είπε, οι συγγενείς του θύματος, είχαν ήδη δώσει χρήματα στους απαγωγείς αλλά αυτοι ζητούσαν κι άλλα για να τον ελευθερώσουν.

Οι αστυνομικοί σε συνεργσία με το Τμήμα Κομοτηνής έκαναν ενέργειες και κανόνισαν ένα ραντεβού με τους απαγωγείς, προκειμένου να τους δώσουν δήθεν τα υπόλοιπα χρήματα που ζητούσαν.

Χαμός από πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Την Δευτέρα το απόγευμα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν από πολλαπλούς πυροβολισμούς που έπεφταν.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κατέφτασε αμέσως στο σημείο, όπου συνέλαβαν δύο άτομα. Μια 42χρονη και ένας 34χρονος από ότι φαίνεται ήταν αυτοί που έριξαν τους άσκοπους πυροβολισμούς και τους πέρασαν χειροπέδες αφού τους εντόπισαν σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Μετά τη σύλληψη τους, έγινε έρευνα και στην οικία τους όπου βρήκαν μικρή ποσότητα ηρωίνης, ένα όπλο και φυσίγγια.

Επιθέσεις τα ξημερώματα σε ΑΤΜ

Κατα τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα, έγιναν 4 επιθέσεις σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, στην περιοχή της Γλυφάδας και στου Ζωγράφου.

Τα 3 μηχανήματα ήταν στην Γλυφάδα και η επίθεση έγινε μετά τις 1.30 το βράδυ. Χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με εύφλεκτα στοιχεία. Το ίδιο έγινε αργότερα και σε ένα ΑΤΜ στην περιοχή του Ζωγράφου.