Ιανουάριος 2018

Αυτοί είναι οι νεαροί που «χτυπούσαν» σε σπίτια ηλικιωμένων

Στη δημοσιότητα δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τεσσάρων νεαρών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες σε οικίες ηλικιωμένων.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, της παράνομης οπλοφορίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και της απείθειας.

Επιχειρηματίας πρωταγωνιστεί σε υπόθεση απάτης σε βάρος παραγωγών και εμπόρων στη βόρεια Ελλάδα

Επιχειρηματίας από τη Βόρεια Ελλάδα, φέρεται ως πρωταγωνιστής απάτης εις βάρος παραγωγών και εμπόρων (κυρίως τυροκομικών) προϊόντων ανά την Ελλάδα, που εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Το όνομα του 57χρονου επιχειρηματία βρίσκεται μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα σε δικογραφία και περιλαμβάνει τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και της πλαστογραφίας, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε στα θύματα προσεγγίζει τις 430.000 ευρώ .

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό και γύρισε με καραμπίνα για τα... ρέστα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Ήταν 06:15 το πρωί, όταν ένας 34χρονος αποχώρησε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Καρακάση, χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό που έκανε.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα επέστρεψε στο κατάστημα έχοντας μαζί του μία καραμπίνα, και πυροβόλησε τέσσερις φορές στην οροφή και την τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας φθορές.