Σεπτέμβριος 2017

Αυτοκτόνησε και τον βρήκε νεκρό η 10χρονη κόρη του

Ένας 55χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα στο σπίτι όπου διέμενε στο Μουρίκι Θηβών. Τον άνδρα εντόπισε νεκρό η 10χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με το permisospress, οι συγγενείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο και έναν κάλυκα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Υπάλληλος delivery παρέδωσε σουβλάκια με ηρωίνη σε κρατούμενο!

Πριν από δυο εβδομάδες είχε μαχαιρώσει για ασήμαντη αφορμή ένα νεαρό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Την Δευτέρα, εμφανίστηκε ως υπάλληλος delivery στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και παρέδωσε σουβλάκια με γέμιση… ηρωίνης σε έναν κρατούμενο!

Δημιουργείται επενδυτικό fund των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δημιουργία ενός επενδυτικού fund με κεφάλαια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο θα χρηματοδοτεί την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων από ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και μεγαλύτερα πρότζεκτ στη χώρα μας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών μετά την επίσκεψη στο Αμπού Ντάμπι ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργο Τσίπρα.

Τσοχατζόπουλος: Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό

"Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμούς του Ζήγρα" τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση:

"Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του τύπου, ο πρώην ΥΠΕΘΑ δηλώνει τα εξής:

Στάση εργασίας στα λεωφορεία και τρόλεϊ, αύριο από τις 11:00 – 17:00

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, αύριο από τις 11:00 – 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την "απαξίωση των συγκοινωνιών".

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Τραγωδία στην Κρήτη: Μητέρα κατέρρευσε στο προαύλιο σχολείου

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες τους για μάθημα, μία μητέρα σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Αμέσως στο πλευρό της έσπευσαν γονείς που βρίσκονταν και εκείνοι στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν την 33χρονη, ενώ ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ.

Μυτιλήνη: Τροφική δηλητηρίαση σε πελάτες ψητοπωλείου

Πολλοί πελάτες γνωστού κεντρικού ψητοπωλείου της Μυτιλήνης, κατέφυγαν στο νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα είτε τροφικής δηλητηρίασης είτε γαστραλγίας. Σε πέντε από αυτούς διαγνώσθηκε επίσημα τροφική δηλητηρίαση, ενώ δύο από αυτούς χρειάστηκε να εισαχθούν και να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου», οι ασθενείς στο σύνολό τους φέρονται να είχαν καταναλώσει συγκεκριμένο προϊόν (κοτόπουλο) της επιχείρησης.

Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες της Google

Πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει από σήμερα το απόγευμα η Google καθώς και οι κυριότερες υπηρεσίες της, όπως το Gmail, το YouTube, το Drive και οι Χάρτες, ενώ η μηχανή αναζήτησης δεν λειτουργεί σε πολλές χώρες του πλανήτη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα, ωστόσο πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Σύμφωνα με την διαδικτυακή υπηρεσία DownDetector, πολλά από τα προβλήματα της Google ξεκίνησαν περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

54122- αλήθειες και ψέματα

Τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνεται η μοναξιά και η απομόνωση. Οι άνθρωποι αναζητούν μια συντροφιά εφήμερη η μη, και η τεχνολογία διευκολύνει αυτή την αναζήτηση. Τα chat γνωριμιών ξεχύνονται παντού. Πρώτα μέσω ίντερνετ μόνο από υπολογιστή, μετα στα smartphones από διάφορες εφαρμογές και πάει λέγοντας. Ένα είδος chat το οποίο τελικά γνωρίζουν και χρησιμοποιούν περισσότεροι από όσο νόμιζα είναι το τσατ μέσω μηνυμάτων του 54122. Υπάρχει αρκετά χρόνια και υπόσχεται πολλά!

Tags: 

Σύλληψη δεκάδων προσφύγων σε Καστελλόριζο και Σύμη

Ομάδες προσφύγων στο Καστελλόριζο και τη Σύμη που έφθασαν στα νησιά από τα απέναντι τουρκικά παράλια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα στο Καστελλόριζο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, επτά Σύροι και δέκα Ιρακινοί (συνολικά 10 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Σελίδες