Ιούνιος 2017

Το «μπαλάκι» στους απαγωγείς

Την αντίδραση των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη αναμένει η ΕΛ.ΑΣ., μετά τη δημοσιοποίηση –το Σάββατο– της επιστολής με την οποία η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία ανακοίνωσε τη διακοπή των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση του 54χρονου.

Μανωλάδα: Είχαν στήσει υπαίθριο οίκο ανοχής για τους αλλοδαπούς εργάτες των χωραφιών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο Βούλγαροι, ηλικίας 42 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, από την Βουλγαρία, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος Μπανγκλαντεσιανός, κατηγορούμενος για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι 83χρονης, την έδεσαν χειροπόδαρα και τη λήστεψαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων κακοποιών, οι οποίοι, το πρωί, έδεσαν χειροπόδαρα μία ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της, στο Κεράσοβο Πωγωνίου, για τη ληστέψουν.