Μάιος 2017

«Βόλτα» σε τούνελ του μετρό έκανε άντρας

'Βόλτα' στο τούνελ του μετρό έκανε ένας άντρας το βράδυ της Τρίτης, αναστατώνοντας εργαζόμενους και διαταράσσοντας δρομολόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο άντρας – που δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- μπήκε στο σταθμό του Νέου Κόσμου και στη συνέχεια 'τρύπωσε' στο τούνελ.

Ο άντρας περπατούσε μέχρι το ΦΙΞ και στη συνέχεια επέστρεφε, μια διαδρομή που έκανε από 10:40μμ μέχρι τις 11:30μμ. Αστυνομικοί που τον αντελήφθησαν του φώναζαν να βγει έξω αλλά εκείνος καθόταν κάτω και αρνιόταν πεισματικά να μετακινηθεί.

Κινδύνευσε οικογένεια από κεραυνό - Ακολούθησε έκρηξη στο σπίτι

Στιγμές τρόμου έζησε μία οικογένεια στην Πάτρα, όταν κατά τη διάρκεια της έντονης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, έπεσε κεραυνός στην οροφή του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να ταρακουνήσει ολόκληρο το οίκημα και να προκληθούν ζημιές, ενώ ακολούθησε και έκρηξη μικρής ισχύος.

Η οικογένεια βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι. Η πτώση του κεραυνού προκάλεσε ζημιές στο οίκημα, ενώ στο σημείο που χτύπησε η ηλεκτρική ενέργεια, γκρεμίστηκε μέρος του ταβανιού και οι σοβάδες έπεσαν στο πάτωμα.

Δείτε το σπίτι και τις ζημιές που προκάλεσε ο κεραυνός...

Ηράκλειο: Φωτιά σε ιδιωτική κλινική

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 8 το πρωί σε ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται στην οδό Μίνωος στο Ηράκλειο, κινητοποιώντας την πυροσβεστική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, όπου στεγάζεται η κλινική, εξαιτίας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, βραχυκυκλώματος σε υποσταθμό ρεύματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε αναστάτωση στην κλινική, αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά έσβησε άμεσα.

Επίσης συνεργείο της ΔΕΗ έσπευσε στην περιοχή και διέκοψε την παροχή ρεύματος.

«Βουτιά» θανάτου για 28χρονο που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό στη Κρήτη

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Κρήτης...

Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του Mega

Σε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μεταβιβάστηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ποσοστό 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και το τίμημα ανήλθε στα επίπεδα των 5 εκατ.ευρώ, εκ των οποίων το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% για να καλυφθούν κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της Τηλέτυπος.

Η ΕΕ, οι ναζί και η σβάστικα: Ενόχληση στις Βρυξέλλες για την έκθεση με τη στήριξη της Βουλής

Λίγες ώρες πριν από την ψήφιση του πακέτου των μέτρων από τη Βουλή, την έκπληξη στελεχών της Ευρωπαΐκής Ένωσης προκαλεί το περιεχόμενο της έκθεσης γελοιογραφίας στο Μέτρο του Συντάγματος...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι την Τρίτη

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Τρίτη εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία...

Κρατικοποιεί τον ΟΑΣΘ ο Χρήστος Σπίρτζης – Νέοι διορισμοί

Όσοι έκαναν λόγο για κυβερνητικό σχέδιο κρατικοποίησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), που αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και λαμβάνει ρευστότητα από το Δημόσιο μέσω σύναψης συμφωνιών υλοποίησης συγκοινωνιακού έργου, δικαιώνονται...

Σύλληψη «μπράβου» που κρυβόταν σε πατάρι

Κρυμμένο στο πατάρι ενός διαμερίσματος στην οδό Πέτρου Ράλλη αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν χθες το μεσημέρι και συνέλαβαν γνωστό «μπράβο», ο οποίος έχει κατ' επανάληψη απασχολήσει την αστυνομία για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς και άλλα, παρόμοια αδικήματα.

Πρόκειται για τον 34χρονο Σ.Μ., ο οποίος το 2009 είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 63χρονου ιδιοκτήτη του «Mike’s Irish Bar» στους Αμπελοκήπους και πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου.

Σελίδες