Απρίλιος 2017

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της 6χρονης Στέλλας - Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του κοριτσιού

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού κατηγορείται ο πατέρας της εξάχρονης Στυλιανής, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά την ομολογία του ότι σκότωσε το παιδί και πέταξε το σώμα του σε κάδο σκουπιδιών...

Βουτιά θανάτου για 48χρονο από τη γέφυρα του Ισθμού

Βουτιά θανάτου πραγματοποίησε πριν από λίγο κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας 48χρονος κάτοικος Λουτρακίου.

Η σορός του 48χρονου εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα και ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου.

Η σορός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ντοκουμέντα-φωτιά για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στα χέρια του εισαγγελέα φέρεται να βρίσκεται αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού, συνοδευόμενη από φωτογραφίες που μαρτυρούν πολλά και προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο αδικοχαμένος σπουδαστής.

20χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς

Σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς, βρέθηκε 20χρονος άνδρας χθες το μεσημέρι, μεταξύ του χωριού Ανατολικού και του Αγίου Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη.

Τον 20χρονο εντόπισε διερχόμενος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο κέντρο υγείας Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο ΑΧΕΠΑ. Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο γλουτό, στον αριστερό πήχη και στη λαγόνια χώρα και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια

Παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου, ο 54χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο στη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές, στα βοσκοτόπια όπου βρισκόντουσαν στον ορεινό Μυλοπόταμο στις πλαγιές του Ψηλορείτη. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive αυτή την ώρα ο 54χρονος κατευθύνεται συνοδεία αστυνομικών, στο Ρέθυμνο.

Ο συνήγορος του 54χρονου κ. Γιώργος Κοκοσάλης γνωστοποίησε χθες την πρόθεση του δράστη να "παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη".

Αυτοκίνητο πάτησε εθελόντρια επειδή ήταν κλειστός ο δρόμος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, με παράσυρση εθελόντριας η οποία ενημέρωνε τους οδηγούς για τον εν εξελίξει 2ο Μαραθώνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr, ένα ηλικιωμένος οδηγός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των εθελοντών και τραυμάτισε μια γυναίκα εθελόντρια με το αυτοκίνητο του

Λόγω του Μαραθώνιου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Χανιά, πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί οπότε απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων.

Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοινοτικές πηγές στο πλαίσιο του εν εξελίξει Eurogroup στη Βαλέτα της Μάλτας δήλωσαν πως αποφασίσθηκε τα κλιμάκια των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM να επιστρέψουν στην Αθήνα προκειμένου να καταλήξουν σε μια τεχνική συμφωνία (staff level agreement) με τις ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, οι θεσμοί θα επιστρέψουν πιθανότατα, την ερχόμενη εβδομάδα, πριν από το Πάσχα.

Ομαδικός βιασμός 15χρονης μεταδόθηκε ζωντανά από το Facebook

Έναν 14χρονο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό μίας 15χρονης, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο Σικάγο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας είχε μεταδοθεί ζωντανά μέσω ειδικής εφαρμογής του Facebook.

Ο 14χρονος κατηγορείται για τουλάχιστον τρεις κακουργηματικές πράξεις, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τους υπόλοιπους έφηβους δράστες.

Η 15χρονη, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στις 19 Μαρτίου, εντοπίστηκεμετά από δύο ημέρες και μεταφέρθηκε σε παιδιατρική κλινική.