Φεβρουάριος 2017

Προφυλακιστέος ο 52χρονος Γάλλος για ασέλγεια σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του στον 5ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 52χρονος Γάλλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών από το Πακιστάν και μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, τα κοίμιζε με ναρκωτικά χάπια.

Ο ίδιος, απολογούμενος στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χαρακτηρίζοντας -κατά πληροφορίες- ως ψευδείς τις καταγγελίες των τεσσάρων ανηλίκων, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία ως θύματα.

Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στο Αιγάλεω

Αγνωστος άνδρας μπήκε, αργά χθες το βράδυ, σε ζαχαροπλαστείο, που βρίσκεται στη λεωφόρο Θηβών, στο Αιγάλεω, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο.

Στη συνέχεια πήρε χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του

Συνελήφθησαν ληστές που ξάφριζαν σπίτια και καταστήματα στα νότια προάστια

Εκληματική ομάδα που έκανε ληστείες και κλοπές σε οικίες, πρακτορεία ΟΠΑΠ και καταστήματα των νοτίων προαστίων εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησανστη Γλυφάδαένας 26χρονος Αλβανός και ένας 25χρονος Ρουμάνος, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους.

Θρήνος για τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Θρήνος για το χαμό του 29χρονου Νίκου Καποτά και της 19χρονης Δήμητρας Παπαδοπούλου που το απόγευμα της Πέμπτης έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από Βαρθολομιό προς Δήμητρα βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες των νεαρών παιδιών που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Πλιάτσικο 30 ατόμων σε κατάστημα ρούχων στα Εξάρχεια

ο απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 7:30, περίπου 30 άτομα εισέβαλαν στο εμπορικό κέντρο Αιθριο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 6 και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον φύλακα του εμπορικού κέντρου, πραγματοποίησαν πλιάτσικο στο κατάστημα ορειβατικών ειδών Alpamayo Pro, παίρνοντας ρούχα, σακίδια και χρήματα.

Υπενθύμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, στα Εξάρχεια και αφού ακινητοποίησαν ένα υπάλληλο απέσπασαν διάφορα προϊόντα.

Απατεώνες ζητούν από 25 έως 150 ευρώ για ένταξη σε ανύπαρκτα ΕΣΠΑ

Η μέθοδος είναι απλή: ο 'ειδικός σύμβουλος' κινείται πόρτα-πόρτα στην αγορά, μπαίνει στα καταστήματα και αφού συζητήσει με τους επαγγελματίες, τους τάζει 'σίγουρες' χρηματοδοτήσεις από προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποσπώντας ποσά από 25 ευρώ έως και 150 ευρώ, για να διεκπεραιώσει τις διαδικασίες. Μόνο που τα προγράμματα αυτά...

Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πειραιά

Πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο κέντρο του Πειραιά, επιχείρησαν να διαρρήξουν τρία άτομα τα ξημερώματα.

Οι δράστες προσπάθησαν να παραβιάσουν το ρολό ασφαλείας του καταστήματος, στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας και Αιτωλικού.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν περιπολία και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα έπειτα από καταδίωξη σε δρόμους της περιοχής.

Ανατίναξαν ATM στα Καμένα Βούρλα

Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ATM της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στο κέντρο των Καμένων Βούρλων, περίπου στις 5 το πρωί. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ATM διοχετεύοντας αέριο μέσα στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας λάστιχο και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μια μπαταρία.

Οι Τούρκοι διεκδικούν 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο!

Σε νέα πρόκληση προς την Ελλάδα με αφορμή το θέμα των Ιμίων προχώρησε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ κάνοντας λόγο για 130 βραχονησίδες που είναι υπό αμφισβήτηση στο Αιγαίο.

Απείλησε μάλιστα εμμέσως την Αθήνα, λέγοντας ότι 'εμείς απαντούμε στις προκλητικές κινήσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά με χαμόγελο. Δεν θα πρέπει να το ερμηνεύουν λάθος αυτό'.