Ιούνιος 2016

Ρώσος, Ουζμπέκος και Κιργίζιος οι βομβιστές της Κωνσταντινούπολης

Από τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν και την Κιργιζία κατάγονται οι τρεις βομβιστές που αιματοκύλησαν το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ένας Τούρκος αξιωματούχος την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής, η τουρκική αστυνομία έχει συλλάβει 13 άτομα,, μεταξύ των οποίων τρεις ξένους, σε επιχειρήσεις σε όλη την Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά, οι νεκροί από την επίθεση έφτασαν τους 43.

Ο Αλά είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης 94 άτομα που τραυματίστηκαν.

Ενας νεκρός και 38 άτομα με δηλητηριάση μετά από τραπέζι βάπτισης

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το τραπέζι που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, μετά από βάπτιση. Σύμφωνα με το LamiaReport μέχρι στιγμής 38 άνθρωποι έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλοι που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο μαγαζί. Αυτό καταγγέλλει ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού.

Καλαμάτα: Τροχαίο με τραυματία μικρό παιδί

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι λίγο μετά τις 12 το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Λυκούργου στο ύψος του 1ου Λυκείου.

Το ατύχημα συνέβη όταν μηχανάκι στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα και ένα παιδί χτυπήθηκε με σφοδρότητα από αυτοκίνητο που επιχείρησε να διασχίσει την οδό Λυκούργου. Από τη σύγκρουση η γυναίκα οδηγός του δίκυκλου πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ το παιδί σύμφωνα με μάρτυρες έχει τραυματιστεί σοβαρά ,αφού χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Tags: 

Αυτοκτόνησε μέσα στο νοσοκομείο του Βόλου

Τραγικό τέλος για έναν 36χρονο Βολιώτη, ο οποίος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών ανέβηκε στην εξωτερική μεταλλική σκάλα και έπεσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, χθες το βράδυ, στις 23.30, ο 36χρονος πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τους γονείς του και συγγενή του, διότι είχε πόνο στην κοιλιά. Αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, ανέβηκε στη μεταλλική εξωτερική σκάλα και, όταν έφθασε στο ύψος του 5ου ορόφου, έκανε «βουτιά» στο κενό, για άγνωστο λόγο.

Tags: 

Έκλεψε το πορτοφόλι ηλικιωμένης ένας 36χρονος

Το βοήθημα μιας ηλικιωμένης γυναίκας δεν φάνηκε αρκετό σε έναν 36χρονο που ζητιάνευε σε ένα δρόμο της Πάτρας. Έτσι, μόλις εκείνη πήγε να βάλει στην τσάντα της το πορτοφόλι της, το άρπαξε με μια αιφνιδιαστική κίνηση και άρχισε να τρέχει χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει μακριά.

Tags: