Μάρτιος 2016

Παρατείνουν την αποχή έως στις 15 Απριλίου οι δικηγόροι

Οι δικηγόροι αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής τους έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ομόφωνα αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της, Βασίλη Αλεξανδρή για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Οι δικηγόροι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, διαπίστωσαν πως δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους για την απόσυρσή του.

Tags: 

Eγκατάλειψη στο Αγρίνιο από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στο Αγρίνιο, με τον οδηγό του ενός οχήματος να τρέπεται σε φυγή.

Πιο συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλη μηχανή, με τον οδηγό της μοτοσικλέτας να τραυματίζεται από τη σύγκρουση και τον οδηγό του Ι.Χ. να εγκαταλείπει το σημείο.

Από δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας, αναφέρουν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και σε έλεγχο μέθης βρέθηκε ότι το ποσοστό συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα του ήταν μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο.

Tags: 

Συνελήφθη επιδειξίας στη Λαμία

Όλα έγιναν στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, απ’ όπου κατάγεται ο 38χρονος, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στην πόλη της Λαμίας.

Ο 38χρονος, ο οποίος ανεβοκατεβαίνει συχνά στο χωριό του, το πρωί της Τρίτης ήταν στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, έβγαζε φωτογραφίες μια οικογένεια που έκανε εργασίες στα χωράφια.

Tags: 

Πολυάριθμο τροχαίο στην Ισπανία με Ελληνίδα από τον Βόλο ανάμεσα στα θύματά του

Τουλάχιστον 14 άτομα, μεταξύ τους και ξένοι φοιτητές με το πρόγραμμα Erasmus, έχουν χάσει τη ζωή τους σε σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου στη βορειανατολική Ισπανία. Στο λεωφορείο επέβαιναν 57 άτομα που είχαν επισκεφθεί τη Βαλένθια και επέστρεφαν στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ξένης εφημερίδας, μέσα στο λεωφορείο ήταν και μια νεαρή κοπέλα 23 ετών με καταγωγή από το Βόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 23χρονη Βολιώτισσα φοιτήτρια βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Tags: 

Ηλικιωμένος απανθρακώθηκε σε μονοκατοικία στην Κοζάνη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 85χρονος στην Κοζάνη, ο οποίος κάηκε ζωντανός, όταν πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 20:20 το βράδυ της Τετάρτης σε διώροφη μονοκατοικία στο Δρυόβουνο του Δήμου Βοΐου Κοζάνης. Στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, έσπευσαν 11 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ο ηλικιωμένος δυστυχώς απανθρακώθηκε, ζούσε μόνος του στο σπίτι και φαίνεται οι φλόγες δεν του επέτρεψαν να οδηγηθεί εκτός της οικείας.

Tags: 

Συνέλαβαν τον 55χρονο φυγόποινο στην Αρεόπολη

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνελήφθη, στην Αρεόπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, ένας 55χρονος Έλληνας φυγόποινος.

Ειδικότερα, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για απάτη και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτους. Η απόφαση είχε βγει πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο ο 55χρονος παρέμενε ελεύθερος όλο αυτό το διάστημα.

Tags: 

Θύμα ληστείας έπεσε ο δήμαρχος του Ρεθύμνου

Στη δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης και η οικογένειά του επιστρέφοντας στην οικία τους το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα του δημάρχου και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα, μετρητά και κοσμήματα χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους ίχνη, καθώς δε βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα.

Tags: 

Συνελήφθη ανήλικος με ναρκωτικά στις Σέρρες

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης του 16χρονου ανήλικου, στην περιοχή των Σερρών, ο οποίος είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Στο 16χρονο μαθητή του Λυκείου Σερρών, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναρκωτικών των Σερρών πραγματοποίησε έλεγχο και στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψή του, στον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 320 γραμμαρίων.

Tags: 

Σπίτι – κρησφύγετο στη Λάρισα

Μια βαλλίστρα, κυνηγετικό όπλο, πολλά φυσίγγια και πυροτεχνικά είδη, είχε μεταξύ άλλων στην κατοχή του ένας 53χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων, παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Tags: 

Κατασχέθηκαν ψάρια σε ψυκτική αποθήκη στον Πειραιά

Στην κατάσχεση γαύρου συνολικού βάρους 80 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, συγκεκριμένα, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν 16 ιχθυοκιβώτια με γαύρο συνολικού βάρους 80 κιλών, λόγω μη τήρησης της ψυκτικής αλυσίδας και μη ορθής σήμανσης του προϊόντος στα μέσα συσκευασίας.

Tags: