Νοέμβριος 2015

Πυροβολισμοί και 16 τραυματίες σε παιδική χαρά

Πανικός επικράτησε σε παιδική χαρά που βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της Νέας Ορλεάνης, όταν άγνωστοι κακοποιοί ξεκίνησαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα, τραυματίζοντας έτσι συνολικά 16 άτομα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες βραδινές ώρες στη παιδική χαρά Μπάνυ Φρεντ όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα με σκοπό να γυρίσουν ένα μουσικό βίντεο κλίπ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο άντρες που οπλοφορούσαν έκαναν την εμφάνιση τους στο σημείο και χωρίς καμία προειδοποίηση άρχισαν να πυροβολούν προς το πλήθος χωρ΄ςι διακρίσεις.

Tags: 

Κοζάνη: Mαχαίρωσαν γυναίκα για να την ληστέψουν

Στιγμές τρόμου έζησε μία 29χρονη γυναίκα απο την Κοζάνη, η οποία δέχτηκε χθες τα ξημερώματα επίθεση απο διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμα της, καθώς νόμιζαν πως ήταν άδειο.

Μόλις η νεαρή αντελήφθη πως κάποιος έχει μπει στο σπίτι, επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία απο το κινητό της. Για κακή της τύχη, ένας εκ των ληστών μπήκε στο υπνοδωμάτιο της και την εντόπισε προτού εκείνη προλάβει να ενημερώσει τις Αρχές.

Tags: 

Τραγικός επίλογος για την Γιούλια Μπαλίκινα.

Νεκρή και κρυμένη βαθιά σε δάσος στο Μινσκ της Λευκορωσίας βρέθηκε η Ρωσίδα αθλήτρια Γιούλια Μπαλίκινα, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη απο τις 28 Οκτωβρίου.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε καλυμένη απο πλαστικό και θαμένη κατά το ήμιση κάτω απο κλαδιά ξύλων και φύλλα. Αν και η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ταυτότητα του δολοφόνου, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση ήταν και παραμένει ο σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διατηρούσε μία θυελλώδη σχέση, γεμάτη καταχρήσεις, δημόσιους τσακωμούς, μέχρι και ξυλοδαρμό.

Tags: 

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου;

Πόσοι απο εσάς θα μπορούσατε να πείτε με άνεση πως έχετε την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να υπάρξει στον κόσμο ενώ παράλληλα πληρώνεστε πολύ καλά γιάυτήν; Σίγουρα πολλοί πήγατε να μιλήσετε και τώρα το ξανασκέφτεστε!

Ε, λοιπόν, υπάρχει μία Βρετανίδα η οποία ισχυρίζεται πως η δική της δουλειά είναι η καλύτερη που υπάρχει στον κόσμο και δεν θα την άλλαζε με τίποτα! Είστε περίεργοι να μάθετε τί ακριβώς κάνει λοιπόν;

Tags: 

Αργεντινή: Πέταξαν νεογέννητο βρέφος στα σκουπίδια.

Εικόνες-σοκ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Lisandro de la Torre στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου η καθαρίστρια του σταθμού εντόπισε μέσα σε μία σακούλα σκουπιδιών ένα νεογέννητο βρέφος, σε προχωρημένη υποθερμία και με τον ομφάλιο λώρο ακόμα πάνω του.

Πολίτες που περίμεναν στις αποβάθρες του σταθμού, μαζεύτηκαν αμέσως μόλις κατάλαβαν πως η σακούλα που μόλις έβγαλε η καθαρίστρια κουνιόταν!

Όπως ήταν φυσικό, όλοι σοκαρίστηκαν με το θέαμα του ταλαιπωρημένου βρέφους και μία γυναίκα έβγαλε αμέσως τη μπλούζα της και τύλικε το άτυχο πλασματάκι.

Tags: 

40χρονη γυναίκα έπαθε ανακοπή απο...πατάτα.

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία 40χρονη γυναίκα απο τη Βρετανία, η οποία περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο και είχε την ατυχία να δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι απο μία... πατάτα!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η δύστυχη γυναίκα περπατούσε στο δρόμο μέχρι που κάποιος απο ένα διερχόμενο αμάξι κατέβασε το τζάμι και της πέταξε μία πατάτα, η οποία την πέτυχε στο κεφάλι.

Η γυναίκα αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος και περαστικοί έτρεξαν για να τη βοηθήσουν. Όπως απεδείχθη λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο όπου τη μετέφερα, η 40χρονη υπέστη καρδιακή προσβολή και έτσι αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Tags: