Οκτώβριος 2015

Ένα κοινωνικό πείραμα στους δρόμους της Μαδρίτης.

Έχετε άραγε αναλογιστεί ποτέ πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε μία μεθυσμένη γυναίκα μόνη της να κυκλοφορεί στο δρόμο;

Θα την βοηθούσατε; Θα την προσπερνούσατε σαν να μην υπάρχει ή μήπως θα προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση της;

Ένα άκρως ενδιαφέρον πείραμα κοινωνικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Μαδρίτης, με σκοπό να αφυπνίσει περισσότερο τον κόσμο όσο αφορά την εξάρτηση απο το αλκόολ και τους κινδύνους που αυτό περιέχει.

Το οπτικοακουστικό αυτό υλικό θα σας καταπλήξει:

Tags: 

Ν.Μεξικό: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε 4χρονο κοριτσάκι.

Νέα τραγωδία εξελίχθηκε στο Νέο Μεξικό, όπου ένας 32χρονος άντρας συνελήφθη μετά απο ανώνυμη πληροφορία που έλαβε η αστυνομία, διότι πυροβόλησε και σκότωσε ένα τετράχρονο κορίτσι, κατά διάρκεια διαπληκτισμού με τον πατέρα της.

Το περισταστικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο του Αλμπουκέρκι. Ο πατέρας μαζί με την 4χρονη και τον 7χρονο γιο του βρισκόντουσαν στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι όταν ο 32χρονος δράστης έκανε την εμφάνιση του και προσπάθησε να μανούβρες να βγάλει το όχημα του πατέρα απο το δρόμο.

Tags: 

6χρονος σκότωσε τον 3χρονο αδεφό του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το αθώο παιχνίδι μεταξύ δύο αδερφιών απο το Σικάγο, ηλικίας μόλις έξι και τριών ετών αντίστοιχα. Τα δύο αγοράκια βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού τους και έπαιζαν το κλασσικό παιχνίδι "κλέφτες και αστυνόμοι", λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

Κάποια στιγμή, ο 6χρονος εντόπισε ένα περίστροφο πάνω στον πάγκο της κουζίνας και το θεώρησε καλή προσθήκη στο παιχνίδι τους. Με μία κίνηση, ο μικρός όπλισε το περίστροφο και πυροβόλησε κατά του 3χρονου αδερφού, ο οποίος έπεσε αμέσως νεκρός.

Tags: 

Νέες δηλώσεις που καίνε τον ερωτιάρη παπά.

Με νέες δηλώσεις-φωτιά που φέρνουν τον πατέρας Γεώργιο σε πολύ δυσάρεστη θέση έκανε την εμφάνιση της η περουβιανή "πέτρα τουυ σκανδάλου", και τα όσα είπε πραγματικά έβαλαν τους πάντες σε φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, η πάτερ της είχε δώσει μέσα απο τα παγκάρι της εκκλησίας ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο προκειμένου να πάει και να κάνει έκτρωση, καθώς την είχε αφήσει έγκυο, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Tags: 

84χρονη ζήτησε διαζύγιο λόγω έλλειψης σεξ!

Δραστικά μέτρα αποφάσισε να λάβει μία ηλικιωμένη Ιταλίδα, η οποία δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την σεξουαλική ζωή της με τον σύζυγο της και έτσι...κατέθεσε διαζύγιο!

Η 84χρονη απο τη νότια Ιταλία, με το έντονο ταμπεραμέντο και την υψηλή λίμπιντο δήλωσε χαρακτηριστικά πως με τον 88χρονο σύζυγο της κάνουν σεξ δύο φορές το μήνα και εκείνη το θεωρεί πολύ λίγο και δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει να κάνει σεξ λόγω ηλικίας.

Tags: 

Απίστευτη περίπτωση ανήλικων κλεφτών στην Πάτρα.

Με έντονους μώλωπες και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι κατέληξε μια 63χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας με θύτες δύο ανήλικα αγόρια, τα οποία δεν δίστασαν να την αφήσουν σχεδόν αναίσθητη μόνο και μόνο για να της πάρουν το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της.

Την γυναίκα βοήθησαν μερικοί περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Μόλις όμως έλαβε εξιτήριο, η γυναίκα επιχείρησε να καλέσει το κινητό της τηλέφωνο.

Tags: