Αύγουστος 2015

Μεσολόγγι: Ρομά "ξάφρισαν" το σπίτι μίας ηλικιωμένης.

Χρυσές δουλειές κατάφεραν να κάνουν δύο Ρομά, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία και άδειασαν ένα ολόκληρο σπιτικό όσο η ιδιοκτήτρια του έλειπε για ψώνια.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μία 76χρονη γυναίκα, έφυγε απο το σπίτι λίγο πριν το μεσημέρι για να πάει να ψωνίσει στο σούπερμάρκετ. Φεύγοντας όμως άφησε την πόρτα ανασφάλιστη και έτσι οι δύο Ρομά δεν έχασαν ευκαιρία και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά!

Tags: 

Δημοσιογράφος και κάμεραμαν πυροβολούνται σε ζωντανή μετάδοση.

Ένα απίστευτο φονικό έχει συγκλονίσει της Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 24ωρα, όπου μία δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν της έχασαν τη ζωή τους μετά απο πυροβολισμό που δέχτηκαν απο έναν άντρα, ο οποίος φαίνεται να εργαζόταν στο ίδιο κανάλι.

Το ωμό βίντεο με την ψυχρή δολοφονία ανήρτησε ο ίδιος ο δράστης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σοκάροντας τους πάντες. Στα πλάνα φαίνεται η 24χρονη δημοσιογράφος η οποία παίρνει απορροφημένη συνέντευξη απο μία άλλη κυρία ντυμένη στα λευκά ενώ ο 27χρονος κάμεραμαν μαγνητοσκοπεί.

Tags: 

Άντρας έκλεψε μία κατσαρόλα σούπα και τον έκαψαν ζωντανό.

Ένας άντρας έχασε τη ζωή του μετά απο μαχαίρωμα που δέχτηκε απο οργισμένο πλήθος επειδή έκλεψε μία κατσαρόλα με σούπα απο ένα σπίτι στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ThisDay, τρεις άντρες εισέβαλαν σε σπίτι επειδή τους μύρισε η σούπα που ζεσταινόταν στη φωτιά. Ένας απο αυτούς άρπαξε την κατσαρόλα και πήγαν να διαφύγουν, όμως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πρόλαβε και τους είδε και με τα ουρλιαχτά της ξεσήκωσε τη γειτονιά.

Tags: 

Σοκ: 23χρονη μητέρα σκότωσε τους τρεις γιους της.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου τριών ανήλικων αγοριών απο τα χέρια της ίδια τους της μητέρας, η οποία μάλιστε δεν δίστασε να ομολογήσει την πράξη της απολύτως ατάραχη, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες πως πιθανότατα πάσχει απο κάποια ψυχική ασθένεια.

Όπως γνωστοποιήθηκε απο τις Αρχές, η 23χρονη Brittany Pilkington σκότωσε μέσα σε λιγότερο απο ένα χρόνο τα τρία απο τα τέσσερα παιδιά της, και τα τρία αγόρια, για να προστατεύσει την κόρη της, γιατί δεχόταν λιγότερη προσοχή απο τον πατέρα της όταν τα αγόρια ήταν μπροστά.

Tags: 

Λεία 123.000 ευρώ

Στην ιστορική ανδρίτσαινα ζούσε ο ρακοσυλλέκτης Ξενοφών Μ. Τα τελευταία 25 χρόνια και ήταν γνωστός με το παρατσούκλι ''βρωμιάρης''. Ο τίτλος του αποδόθηκε απο τους κατοίκους της κωμόπολης λόγω της έντονης δυσωδίας που έβγαινε απο την παράγκα που διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους επίδοξους διαρρήκτες να τον ''επισκευτούν'' και να ψάξουν για τιμαλφή αντικείμενα μέσα στην παράγκα. Η προσπάθεια τους στέφθηκε απο επιτυχία μιας και ο ρακοσυλλέκτης είχε στην κατοχή του ένα μικρό μπαούλο γεμάτο με χρυσές λίρες αξίας 123.000 ευρώ.

Tags: 

Βρέθηκε κομμένο πόδι στη Ρώμη.

Αντιμέτωπη με ένα άκρως μακάβριο θέαμα βρέθηκε η αστυνομία της Ρώμης, καθώς εντοπίστηκε στο κέντρο ένα κομμένο πόδι, το οποίο έφερε μάλιστα τη φράση "Ωραία μέρα για να πεθάνεις".

Το ακρωτηριασμένο μέλος εντόπισεη ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε και τις ιταλικές αρχές. Εκτιμάται πως το πόδι ανήκει σε άντρα, ηλικίας περίπου 40 χρονών. Βρέθηκε κομμένο απο το γόνατο και κάτω ενώ φέρει πολλά τατουάζ, μεταξύ αυτών και η φράση που αναφέραμε παραπάνω.

Tags: 

Καβάλα: Λήστεψαν και χειροδίκησαν έναντι 83χρονου.

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 83χρονος άντρας ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι του, στην Καβάλα.

Οι δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άντρα και, αφού τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν δένοντας τον χειροπόδαρα και στη συνέχεια τον χτύπησαν στον κεφάλι με ένα ξύλο προκειμένου να τους πει αν έχει κάπου κρυμένα χρήματα ή κοσμήματα.

Tags: 

Γερμανός μπήκε σε ξένο δωμάτιο και θώπευσε τουρίστρια.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Φαληράκι, όπου ένας Γερμανός εισέβαλε σε ένα απο τα δωμάτια του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε ένας Έλληνας με την Πολωνή σύντροφο του και ξεκίνησε να την αγγίζει ανάρμοστα χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Tags: 

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Απαγχονισμένος μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε ένας νεαρός τουρίστας απο τη Νορβηγία ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο νεαρός, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας μαζί με τη σύντροφο του, βρέθηκε σήμερα το πρωϊ απαγχονισμένος απο τα σεντόνια μέσα στο δωμάτιο του.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και κατέφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το άψυχο σώμα του 30χρονου Νορβηγού. Η σύντροφος του βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τί ακριβώς είχε συμβεί.

Tags: