Ιούνιος 2015

Δεν θα πιστέψετε τί έκανε αυτή η χήρα!

Ένα εξωφρενικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας κηδείας σε επαρχία της Ταϊβάν, όταν η τεθλιμένη χήρα…αποφάσισε να θρηνήσει λίγο διαφορετικά για τον εκλιπόντα σύζυγο, πετώντας τα όλα έξω και αρχίζονταςνα χορεύει αισθησιακά γύρω απο το φέρετρο!

Tags: 

Βρετανία: Βρέθηκε η σορός νεογέννητου μωρού σε ποτάμι.

Μία ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε ένας περαστικός χθες το βράδυ, στο ποταμό Taff, όπου εντόπισε τη σορό ενός νεογέννητου μωρού.

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας αμέσως ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό της μητέρας, ενώ ομάδες δυτών αλλά και ελικόπτερα "χτένισαν" την περιοχή.

Όπως δήλωσε και ο αρχηγός της αστυνομίας, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η μητέρα του βρέφους. Με δημόσια έκκληση, της ζητάνε να παρουσιαστεί για να μπορέσουν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και όποια φαρμακευτική αγωγή πιθανότατα χρειάζεται.

Tags: 

Το γηραιότερο ζευγάρι του κόσμου μόλις παντρεύτηκε!

Ο γαμπρός είναι 103 ετών και η νύφη 91. Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε να δεθούν με τα δεσμά του γάμου και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του γαμπρού!

Ο λόγος φυσικά για τον Τζορτζ Κίρμπι και την νέα του σύζυγο, Ντορίν Λάκι, το ζευγάρι των Βρετανών που έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα, χάρη στο γάμο του! Γνωρίστηκαν το 1988, χήροι και οι δύο και προς αναζήτηση του άλλου μισού τους!
Ο Τζορτζ ήταν μποξέρ και γυμναστής ενώ η Ντορίν εργάστηκε για αρκετές δεκαετίες ως δακττλογράφος.

Tags: 

Τραγικός χαμός 19χρονης απο πνιγμό.

Τραγικός χαμός 19χρονης απο πνιγμό.

Σοκαρισμένοι είναι οικογένεια και φίλοι με τον άδικο και πρόωρο χαμό της 19χρονης Katie Bagwell, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το αμάξι στο οποίο επέβαινε μαζί με το φίλο της, Craig Chant, ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε στον ποταμό Parrett.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη και ο 21χρονος φίλος της επέστρεφαν απο μία παμπ, όπου διασκέδαζαν με φίλους. Στο γυρισμό, ο επηρεασμένος απο το αλκόολ Chant έσκυψε για να την φιλήσει, χάνοντας έτσι τον έλεγχο του αμαξιού και πέφτοντας στο νερό.

Tags: 

Αιματηρό περιστατικό στο νησί των ανέμων.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 37χρονος άντρας, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος με τη βοήθεια δύο ακόμα αντρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άσχημα έναν 33χρονο ομοεθνή του.

Όπως μετέδωσαν τα ειδησεογραφικά μέσα, το περιστατικό συνέβη χθες, με τους δύο άντρες να λογομαχούν έντονα. Κάποια στιγμή ο 37χρονος, με τη βοήθεια των δύο ομοεθνών του, επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον 33χρονο Αλβανό.

Στην πορεία οι τρεις άντρες τράπηκαν σε φυγή, όμως η συντονισμένη και έγκαιρη κινητοποίηση της Αστυνομία του νησιού οδήγησε στη σύλληψη του ενός απο τους τρεις δράστες.

Tags: 

Σεξ στη μέση του δρόμου!

Τον...ασταμάτητο είχε, ως φαίνεται, ένα ζευγάρι απο την Κίνα, οι οποίοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές επιδείξεις μέσ΄τη μέση του δρόμου, αδιαφορόντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τις διάφορες παρατηρήσεις που τους έκαναν.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει σεξ σε ένα παγκάκι, σε κοινή θέα. Ο πρώτος που αντελήφθη ήταν ένας άντρας που είχε παρκάρει εκεί κοντά. Όταν τους πλησίασε και τους ζήτησε να σταματήσουν, ο άντρας ανταποκρίθηκε "περίμενε, τελειώνω σε λίγο"!!!

Tags: 

Έσεξ: Βρέθηκε κοντέϊνερ με 68 μετανάστες.

Μεγάλη έκπληξη περίμενε τις βρετανικές αρχές στο λιμάνι του Χάρουιτς, στο Έσεξ, ανοίγοντας ένα ύποπτο κοντέϊνερ προερχόμενο πιθανότατα απο την Ολλανδία. Μέσα βρέθηκαν στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες συνολικά 68 μετανάστες, ανάμεσα τους και δυο εγκυμονούσες γυναίκες.

Οι δύο γυναίκες, καθώς και πέντε ακόμα άτομα που ένιωθαν έντονη δυσφορία, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ τα εναπομείναντα 61 άτομα εξετάστηκαν επιτόπου απο ομάδες γιατρών.

Tags: 

Τον συνέλαβαν με τη βοήθεια μερικών...νάτσος!

Τα ψίχουλα ήταν αυτά που στο τέλος πρόδωσαν τον λιχούδη ληστή, ο οποίος ναι μεν διέφυγε απο το κατάστημα που μόλις είχε ληστέψει χωρίς να τον δει κανείς, άφησε όμως πίσω του ένα μονοπάτι απο ψίχουλα, καθώς ταυτόχρονα...έτρωγε νάτσος!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Άιοβα των ΗΠΑ. Ο 20χρονος Francisco J. Munoz, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε σε ένα κατάστημα με ψιλικά και έκλεψε μερικά λαχεία, μπύρες και δύο σακούλες με νάτσος.

Tags: