Μάιος 2015

Το Τζόκερ τον έσωσε απο την αυτοκτονία.

Μία συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως σήμερα απο την πόλη της Πάτρας όπου ένας 52χρονος άντρας ένιωσε πως για πρώτη φορά του χαμογέλασε η τύχη και μπόρεσε έτσι να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα και είχε φτάσει μάλιστα στα πρόθυρα της αυτοκτονία, μή ξέροντας τί άλλο μπορεί να κάνει.

Ένα δελτίο του Τζόκερ ήταν αρκετό για να τον βοηθήσει να πάρει μία ανάσα, να καταφέρει να στηθεί ξανά στα πόδια του και να πάρει δύναμη για να αντιμετωπίσει όσα τα φέρει η ζωή απο δω και πέρα!

Tags: 

Άρτα: «Μπαλθιές» λόγω βεντέτας.

Τον τρόμο σκόρπισε ένας 46χρονος στην περιοχή Φιλοθέη της Άρτας, όταν αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον γείτονα του, πυροβολώντας...το σπίτι του!

Μετά απο μία έντονη λεκτική διαμάχη που είχαν οι δύο άντρες χθες το απόγευμα, ο 46χρονος άρπαξε ένα όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί τους τοίχους και τα παράθυρα του σπιτιού, προκαλώντας έτσι τον απόλυτο τρόμο στην οικογένεια που κοιμόταν μέσα.

Άντρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο μετά απο κλήση και εντόπισαν τον 46χρονο δράστη, μαζί με το το αεροβόλο τυφέκιο το οποίο είχε, το οποίο σαφώς κατασχέθηκε.

Tags: 

Κύπρος: Αναζητείται 64χρονη Βρετανίδα τουρίστρια – Σε κίνδυνο η ζωή της.

Προς αναζήτηση μίας 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, ονόματι Pauline Ann Pidcock, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν χθες το μεσημέρι, βρίσκεται η αστυνομία στην Κύπρο.

Η τουρίστρια, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές, πάσχει απο επιληψία και δεν έχει μαζί της τα φάρμακα της. Εθεάθη τελευταία φορά μαζί με το υπόλοιπο τουριστικό group, στο χωριό Όμοδος, μόλις όμως γύρισαν όλοι στο λεωφορείο, συνειδητοποίησαν πως εκείνη έλειπε.

Tags: 

Τουρκία: Την πυροβόλησε επειδή πήρε μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού.

Συνεχίζει και σοκάρει η υπόθεση της νεαρής καλλονής Μουτλού Καγιά, κούρδικης καταγωγής, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι απο το σύντροφο της, επειδή έλαβε μέρος σε ένα τηλεποτικό διαγωνισμό τραγουδιού, στο οποίο μάλιστα διακρίθηκε.

Η 19χρονη κοπέλα διαμένει στην Τουρκία, σε μία περιοχή όπου κατοικούν μόνο Κούρδοι, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ πιστοί και αυστηροί με τις σκληρές και απαρχαιομένες αντιλήψεις τους.

Tags: 

Στιγμές τρόμου για 70χρονη που έπεσε θύμα ληστείας.

Θύμα ληστείας έπεσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης μία 70χρονη γυναίκα, η οποία διαμένει στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Όπως ανακοίνωσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ηλικιωμένη επέστρεφε στο σπίτι της μετά απο ψώνια. Δύο άγνωστοι άντρες, με τα πρόσωπα τους καλυμένα για να μην είναι δυνατό να αναγνωριστούν) την πλησίασαν ενώ εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας.

Αφού τη γρονθοκόπησαν, της άρπαξαν την τσάντα και το σταυρουδάκι που φορούσε στο λαιμό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας την στο δάπεδο, χωρίς τις ασθήσεις της.

Tags: 

Συνελήφθη ληστής...χαλκοσωλήνων!

Με χειροπέδες και κατηγορούμενος για σωρεία διακεκριμένων κλοπών βρέθηκε χθές ένας νεαρός απο τη Ρόδο, ο οποίος πιάστηκε επ’αυτοφόρω ενώ προσπαθούσε να ληστέψει τους χαλκοσωλήνες μίας πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος δράστης βρισκόταν στο εξωτερικό της πολυκατοικίας και μόλις έγινε αντιληπτός, πριν προλάβει να αντιδράσει, η αστυνομία είχε ήδη μεταβεί στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε απο έρευνα που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του 24χρονου, πολλές περιπτώσεις κλοπών κατάφεραν να συνδεθούν με το δράστη.

Tags: 

Προκαλεί για ακόμα μία φορά η Γιόκο Όνο.

Τις κακές γλώσσες φροντίζει να εφοδιάζει τακτικά με πλούσιο και άφθονο υλικό η Γιόκο Όνο, η οποία έκανε ένα άκρως ανάρμοστο σχόλιο για την Χίλαρι Κλίντον και την ίδια.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας της έκθεσης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, η καλλιτέχνιδα και χήρα του Τζον Λένον, σε ερώτηση σχετικά με την Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να της να εκλεγεί ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Αμερικής, απάντησε πως κάτι τέτοιο θα σήμαινε πολλά για την gay κοινότητα.

Tags: 

Φάσκει και αντιφάσκει ο πα-τέρας της Άννυ.

Αμετανόητος και απίστευτα ήρεμος είναι ο 27χρονος βούλγαρος, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις φυλακές της Κέρκυρας για την αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης Άννυ, η οποία έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Ο αυξημένος κίνδυνος λιντσαρίσματος έχει οδηγήσει τους φύλακες σε ιδιαίτερα μέτρα και σχεδιάζεται ο προαυλισμός του 27χρονου να γίνει σε «νεκρή ώρα», καθώς δεν έχει βγει απο το κελί του εδώ και δύο μέρες.

Tags: 

Ηρωϊκή διάσωση νηπίου στη Σιγκαπούρη.

Με κινήσεις που θυμίζουν παρκούρ, ένας άντρας κατάφερε να αναρριχηθεί και να διάσώσει ένα δίχρονο παιδάκι, το οποίο αιωρούταν στο κενό, σε ύψος τουλάχιστον 3 μέτρων.

Το νήπιο κατάφερε να ξεγλυστρήσει απο τα κάγκελα του μπαλκονιού και να βρεθεί σχεδόν στο κενό, ακουμπώντας σε ένα στενό πεζουλάκι.

Τα κλάματα του άκουσε ένας εργάτης απο το Μπαγκαντές, ο οποίος έφτιαχνε το οδόστρωμα λίγα μέτρα πιο κάτω και έσπευσε να βοηθήσει.

Ως άλλος...spiderman, ο άντρας σκαρφάλωσε στο μπλακόνι και κατάφερε να βάλει το παιδί πάλι μέσα στο σπίτι.

Δείτε τα σοκαριστικά πλάνα:

Tags: 

Του έβγαλε τα...άπλυτα στη φόρα!

Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική τηλεπερσόνα, Katie Price, η οποία δεν δίστασε να βγει και να...κράξει δημόσια τον πρώην σύζυγο της επαγγελματία του kick boxing, Alex Reid.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Big Brother Celebrities», ο νεαρός πρώην σύζυγος της είχε μία ιδιαίτερα αδυναμία στα παιχνίδια της...πίσω πόρτας. Αλλά δεν εννοούμε αυτή της γυναίκας του...!

Tags: