Ιανουάριος 2014

Συγκέντρωση στο ΑΧΕΠΑ

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχαν συγκέντρωση τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης και Θέρμης, μαζί τους στην συγκέντρωση ήταν και εκπρόσωποι κομμάτων. Η συγκέντρωση γίνεται για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία, και το δικαίωμα όλων στην περίθαλψη στα νοσοκομεία ακόμα και των μη ασφαλισμένων.

Βαγγέλης Περρής για Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Βαγγέλης Περρής σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαιής Σκορδά. Μεταξύ πολλών μίλησε και για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είπε ότι δεν τον απεχθάνεται και δεν του είναι ο πιο μισητός άνθρωπος και πολλές φορές διασκεδάζει με αυτό το παιχνίδι που γίνεται με τον Γρηγόρη αλλά πολλές φορές καταλαβαίνω ότι είναι λάθος διασκέδαση.

ΑΔΕΔΥ: στάση εργασίας

Η ΑΔΕΔΥ κάλεσε όλους του εργαζόμενους της αττικής από τις 10 το πρωί μέχρι της 2 το μεσημέρι να συμμετέχουν στην στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει μπροστά από την πρώην σχολή Ευελπίδων για να συμπαρασταθούν στον Παύλο Αντωνόπουλο.

Τραγωδία στις Μοίρες

Ένας πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Βουλγαρία που ζεί στις Μοίρες με την οικογένεια του χθες το βράδυ λίγο πριν τις 10 ενώ είχε πιει βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας αλλά ήταν πολύ αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τριερβελέρ ευχαρίστησε

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, μόλις βγήκε από το νοσοκομείο, έκανε σύνδεση στον λογαριασμό της στο twitter και ευχαρίστησε όλους αυτούς που της ευχήθηκαν περαστικά από το twitter αλλά και σε προσωπικά μηνύματα.

Αμάξι με λαθραία τσιγάρα

Σε σύλληψη ενός αυτοκινήτου οδηγήθηκε η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από ρεπορτάζ της εφημερίδας Real news. Ο ύποπτος είναι ηλικίας 30 ετών και βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του 1315 πακέτα τσιγάρα και 361 καπνοί, τα οποία δεν είχαν την ταινία ειδικού φόρου.

Συνελήφθει για χρέος προς το Δημόσιο

Ένας άνδρας έμπορος σιτηρών ηλικίας 55 ετών που διαμένει στα Φάρσαλα συνελήφθη από την αστυνομία για χρέος προς το δημόσιο που άγγιζε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σελίδες