Νοέμβριος 2013

Πρέπει να γίνει σωστά

Ο κόσμος αλλάζει και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν. Ο κόσμος για τις γνωριμίες του πολλές φορές χρησιμοποιεί νέες μεθόδους και μια που τον τελευταίο καιρό έχει μπει δυναμικά είναι μέσω κινητού με μηνύματα, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην μας κοροϊδέψουν και γίνουμε θύματα του καθενός που θέλει να μας βλάψει.

Για να είμαστε όλοι ασφαλείς

Το να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο και να κάνουμε μια σχέση είναι κάτι που αναζητούμε όλοι μας. Τα προηγούμενα χρόνια πολλές από τις συνθήκες γνωριμίας άλλαξαν, πλέον οι άνθρωποι δεν αναζητούν σύντροφο μόνο όταν βγαίνουν έξω φλερτάροντας αλλά και από νέες τάσεις που έχουν δημιουργηθεί, μια από αυτές είναι και η γνωριμία μέσω κινητού τηλεφώνου στέλνοντας μηνύματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να είμαστε σίγουρη ότι η εταιρία που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες είναι έμπιστη και δεν είναι καμία εταιρία του πεταματού που μόνο στόχο έχει είναι να σας πάρει τα λεφτά.

Ακούστε μόνο τον εαυτό σας!

Χαίρεται παιδιά, είμαι ο Μανώλης και επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά για τις γνωριμίες μέσω κινητού θέλω να πω την δικιά μου ιστορία. Ακούω συνεχώς ότι είναι επικίνδυνο να γνωρίζεις άλλους μέσω κινητού και ότι μπορεί να σου συμβούν χίλια κακά, δεν συμφωνώ απόλυτα με όλη αυτήν την θεωρία, πιστεύω ότι και από κοντά όταν γνωρίζεις κάποιον μπορεί εξίσου να γίνει επικίνδυνο γιατί και έτσι δεν ξέρεις τον άλλον και τι μπορεί να είναι, επειδή δηλαδή τον άλλον τον έχεις δει μια φορά από κοντά και αμέσως πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του σημαίνει ότι τον ξέρεις?

Σελίδες