Ιούλιος 2012

Eπιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης ζητάει η τρόικα

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απαίτηση να επιταχυνθούν οι δίκες το υπουργείο, με δεδομένο ότι απαγορευόνται οι προσλήψεις, επικαλέστηκε την ανάγκη τροποποίησης του κώδικα πολιτικής δικονομίας και του κώδικα δικηγόρων.

Απίστευτο περιστατικό στην Καλλιθέα: Μαχαίρωσε τη ...

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από τον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας στο νοσοκομείο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη στο λαιμό βρέθηκε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας η 25χρονη αλλοδαπή, η οποία επίσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό σε σοβαρή κατάσταση και με ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό. Προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Χαλκιδική

Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής - δύο χωματουργικά και δύο φορτηγά. Από την πυρκαγιά έχουν καεί περίπου δέκα στρέμματα δασικής έκτασης.   Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οχι στον έλεγχο ... εσωρούχων

Η... «αστυνομία μόδας», όπως αποκαλείται η κριτική της ενδυμασίας στο Χόλιγουντ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες μάλλον περιορίζεται στην Τελετή Εναρξης. Μία πρώτη σκέψη των διοργανωτών ήταν ο υποχρεωτικός έλεγχος εσωρούχων(!) των αθλητών, ώστε να αποφευχθεί το περιστατικό του πρόσφατου Euro, με τον Δανό Νίκλας Μπέντνερ που διαφήμισε στοιχηματική εταιρεία στο λάστιχο του εσωρούχου του! Μονάχα που οι Βρετανοί διαπίστωσαν ότι θα ήταν υποτιμητικός ο έλεγχος κάθε αθλητή... κάτω από τα αγωνιστικά ρούχα του. Τ. ΠΑΠ.

Ολυμπιακοί Αγώνες-Κολύμβηση: Εβδομη η Βουρνά, εκτός τελικού

Όσοι σπουδάζουν γίνονται σπουδαίοι; Ή οι σπουδαίοι φροντίζουν να σπουδάσουν; Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επόμενες ενάρξεις ΜΒΑ και Master κορυφαίων βρετανικών Πανεπιστημίων επικοινωνήστε με www.iCon.gr

Σόιμπλε-Ντράγκι-Γκάιτνερ θα συναντηθούν τη Δευτέρα

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι το απόγευμα της Δευτέρας ο Γκάιτνερ θα μεταβεί στο Σιλτ, ένα γερμανικό νησί στη Βόρεια Θάλασσα, για μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με τον Σόιμπλε η οποία θα επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή και την αμερικανική οικονομία.

Φούντας: Νιώθω έτοιμος

"Πέρυσι στην ομάδα υπήρχαν ως επί το πλείστον έτοιμοι παίκτες, πιο έμπειροι, ονόματα μεγάλα. Τώρα έχουν απομείνει μόνο 4-5 και τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Ωστόσο δεν πρέπει να έχουμε φόβο, δεν πρέπει να μας απασχολεί ποιοι έχουν μείνει και ποιοι έφυγαν, αλλά το πως θα δουλεύουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι". - Αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητη η παρουσία περισσότερων έμπειρων ποδοσφαιριστών προκειμένου να έχετε κι εσείς τη βοήθεια που πρέπει;

Στα 67 έτη το όριο συνταξιοδότησης

Επίσης, για πρώτη φορά ψαλιδίζονται συντάξεις του ΟΓΑ, με την κατάργηση της τελευταίας αύξησης των 30 ευρώ. Η αγροτική σύνταξη θα μειωθεί από τα 360 στα 330 ευρώ. Υπό επανεξέταση και βάσει εισοδηματικών κριτηρίων θα δίδονται στο εξής τα περισσότερα επιδόματα προνοιακού χαρακτήρα στα οποία θα τεθεί πλαφόν εισοδηματικό.

Η "κατάρα" της Β.Παπαχρήστου έριξε το twitter!

Η "κατάρα" της Β.Παπαχρήστου, φαίνεται ότι έπιασε για το μέσο που την οδήγησε στο να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το δεύτερο εκτεταμένο «μπλακ άουτ» σε διάστημα μόλις πέντε εβδομάδων υπέστη το Twitter την Πέμπτη, γεγονός που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τη φήμη και την αξιοπιστία του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σελίδες