Ιούνιος 2012

Συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ,Ρωσίας και Ε.Ε για τη Συρία

Συμφώνησαν στην Γενεύη ΗΠΑ,Ρωσία και Ε.Ε για τη δημιουργία μεταβατικής κυβέρνησης στη Συρία η οποία θα αποτελείται απο στελέχη που θα ανήκουν στην κυβέρνηση Άσσαντ και στελέχη που θα πρόσκεινται στην πλευρά των ανταρτών. Η προοπτική αυτής της κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

To TLIFE στην πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη!

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει ρυθμό, αισιοδοξία και χρώμα στις συναυλιακές βραδιές του φετινού ιδιαίτερου καλοκαιριού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός εθνικής των ΗΠΑ και ο Κρις Μπος

«Αποδεκατισμένη» θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σέντερ των Μαϊάμι Χιτ, μετά το συμπαίκτη του Ντουέιν Γουέιντ, ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση

Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.

Χιτ και Θάντερ για Παπανικολάου!

Σύμφωνα με το Yahoo.Sports, ο έλληνας παίκτης ανεβαίνει πολύ γρήγορα τα νούμερα στο ντραφτ, ενώ πριν από κάποιες μέρες βρισκόταν στις επιλογές του δεύτερου γύρου ανάμεσα στο 45 έως το 52. Ο Παπανικολάου όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην 27η ή στην 28η θέση, εκεί δηλαδή που επιλέγουν οι Χιτ και οι Θάντερ αντίστοιχα.

Εμμένει η Ρωσία στην αποστολή των Mil Mi-25 στην Συρία

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Στρατιωτική και Τεχνική Συνεργασία Alexander Fomin οι δύο χώρες έχουν υπογράψει το συμβόλαιο για την ανακατασκευή των ελικοπτέρων αλλά δεν αποκάλυψε το αριθμό αυτών. Το ζήτημα των ελικοπτέρων ήρθε στην επιφάνεια λόγω της αποστολής τους από την Ρωσία στην Συρία και της αντίδρασης της Δύσης σε αυτή την κίνηση.

ΠΓΔΜ: Όταν η βλακεία γίνεται εθνικό άθλημα

Με αφορμή αυτό το γεγονός το ανεπίσημο φιλοκυβερνητικό Πρακτορείο Ειδήσεων «MINA» έχει δημιουργήσει στην ιστοσελίδα του δημοσκόπηση με το ερώτημα : «Τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η «Μακεδονία», στα ελληνικά αυτοκίνητα, όταν εισέρχονται στην χώρα».Οι προκλητικές 5 απαντήσεις, που καλούνται να επιλέξουν οι συμμετέχοντες είναι οι παρακάτω:α. Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατίαβ. Σύγχρονη Πτωχεύσασα Ελληνική Δημοκρατίαγ. Νότια Μακεδονίαδ. Νομισματικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής 'Ενωσηςε. Γερμανική επαρχία της ΕλλάδαςΗ πιο δημοφιλής απάντηση είναι η «Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία».

"Λεπτό ζήτημα" οι προγραμματικές δηλώσεις ...

Στις 5 Ιουλίου εκπνέει η σχετική προθεσμία που προβλέπει το Σύνταγμα το οποίο ορίζει ότι μέσα σε 15 ημέρες από την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση υποχρεούται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Έτσι, όπως έλεγαν αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί κύκλοι, μέχρι τότε πρέπει να έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι προγραμματικές δηλώσεις να ξεκινήσουν από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας εφ’ όσον κριθεί ότι η πορεία της υγείας του κ. Σαμαρά δεν εγκυμονεί κινδύνους, δεδομένου ότι του έχει επιβληθεί περιορισμένη κινητικότητα έως ακινησία.

Με Hummel και του χρόνου ο Λεβαδειακός

Οι φιλοδοξίες της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν 2012-13, βρήκαν στο ‘πρόσωπο’ της HUMMEL τον καλύτερο υποστηρικτή και συνεργάτη, όπως άλλωστε έχουν κάνει στο παρελθόν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου – σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο (Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Φέγενορντ, Εθνική Δανίας, Σουηδίας, κ.ά.).

Την de facto ένταξη του πυραύλου Bulava στο ρωσικό Ναυτικό ...

Την de facto ένταξη του βαλλιστικού πυραύλου Bulava (SS-NX-30) SLBM στο οπλοστάσιο του ρωσικού Ναυτικού ανακοίνωσε ο Αρχηγός του ναύαρχος Viktor Chirkov. Παράλληλα ανέφερε ότι τα έγγραφα για την επίσημη ένταξη του οπλικού συστήματος στο οπλοστάσιο του ρωσικού Ναυτικού έχει συνταχτεί και απομένει η επίσημη υπογραφή των πρωτοκόλλων αποδοχής.

Σελίδες