Απρίλιος 2012

Τελευταία ημέρα διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης σήμερα

Τελευταία ημέρα διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης σήμερα και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Νοικοκυριά και πολυκατοικίες σπεύδουν να προμηθευτούν πετρέλαιο γεμίζοντας τις δεξαμενές καθώς από το φθινόπωρο αναμένονται αυξήσεις φωτιά λόγω της εξίσωσης με τις τιμές του πετρελαίου κίνησης.

Τουρκία: «Είμαστε αντίθετοι σε επέμβαση στη Συρία»

Ο Μπαμπατζάν υπογράμμισε, ότι τώρα ο Μπαρζανί, βλέποντας το κενό εξουσίας με την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, ίσως, προσπαθήσει να αποχωρήσει από την κεντρική διοίκηση του Ιράκ και να διοργανώσει τις δυνάμεις της κουρδικής περιφέρειας του Βόρειου Ιράκ, που θα αποτελέσει κίνδυνο για την ακεραιότητα της Τουρκίας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Βάζουν το φαγητό, βάζεις το κρασί

Με την έλευση της οικονομικής κρίσης, μεταξύ εκείνων που μέτρησαν «πληγές» στην κίνηση των πελατών ήταν και τα εστιατόρια. Σε μία προσπάθεια να βρουν μια σανίδα σωτηρία, τα εστιατόρια έχουν αρχίσει πλέον να υιοθετούν τακτικές που είναι ήδη αγαπητές στο εξωτερικό και ενισχύουν την πελατεία. Εκτός από τα μενού και τις προσφορές, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σε ελληνικά εστιατόρια οι επιγραφές «byow» δηλαδή bring your own wine (φέρε το δικό σου κρασί).

4η μέρα γενεθλίων ΣΙΝΙΑΛΟ: 8.30μμ συναυλία με τους Open Circle, Ορθολογιστές...

Η συναυλία θα ξεκινήσει μετά τις 8.30μμ και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παπανικολάου που βρίσκεται έξω από το χώρο της κατάληψης... Κριτήριο για την σύνθεση της συγκεκριμένης συναυλίας δεν είναι ούτε η αισθητική, ούτε η αναγώριση αλλά η ειλικρινής σχέση κάποιων μελών από τα μουσικά αυτά σύνολα με την κατάληψη Σινιάλο...

Ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης και χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».

H Google τιμά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο με αφορμή την ...

Η στενή οικογένειά του, η ευρύτερη κινηματογραφική του οικογένεια, οι συνεργάτες του, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του θα συναντηθούν την Παρασκευή 27 Απριλίου, ημέρα γέννησης του σκηνοθέτη στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) για να τιμήσουν τη μνήμη του.

«Θύελλα» μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για Καμμένο

Νωρίτερα, κύκλοι της λεωφόρου Συγγρού ανέφεραν πως «οι μάσκες έπεσαν» και υπενθύμισαν πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεοπτικό σταθμό. Οπως είπαν, «ο κ. Καμμένος έχει ομολογήσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά λέξη ότι "υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική" των δύο κομμάτων».

Το «αντίο» της Μπαρτσελόνα

Δεν μπορεί η Καταλωνία να χωνέψει ακόμη τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήρθε και μόλις τρεις ημέρες μετά τη «σφαλιάρα» με 2-1 από τη Ρεάλ στο Καμπ Νου για το πρωτάθλημα.Η πρόκριση της Τσέλσι με σκορ 2-2 μέσα στη Βαρκελώνη προχθές, και μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 37ο λεπτό, ήταν από τυχερή έως ηρωική, ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός.

Εγγράφως το ενδιαφέρον Σαββίδη, "επίθεση" από Καμπάνη

Ο ομογενής επιχειρηματίας μετά το ραντεβού που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα την Τρίτη (24/4), σήμερα (25/4) προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις για να δηλώσει και επισήμως το ενδιαφέρον του. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έστειλε την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως την ζήτησε ο επίσημος ΠΑΟΚ, στην οποία σημειώνεται ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και η κατάθεση της εγγυητικής τραπέζης (πιθανόν αύριο), κάτι που αποτελεί τον δεύτερο όρο που θέτει η πλευρά Βρύζα. Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα με την οποία θα δοθούν στον ΠΑΟΚ 2 εκ.

Σπουδαίο βόλεϊ, ζωντανός ο Φοίνικας

«Μπλοκ» στον τίτλο έκανε χθες ο Φοίνικας Σύρου. Υστερα από έναν εκπληκτικό αγώνα, που ανέβασε το επίπεδο του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ, νίκησε εντός έδρας τον Ηρακλή με 3-2 (16-25, 25-18, 25-19, 20-25, 15-12), στον τρίτο τελικό της Α1 ανδρών. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες στις 19.00 (NovaSports 3), στην 4η αναμέτρηση της σειράς, ενώ ο «Γηραιός» προηγείται με 2-1 στις νίκες.Με στόχο να πάρει το πρωτάθλημα με 3-0 μπήκε στο «Δ. Βικέλλας» ο Ηρακλής. Στο πρώτο σετ ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης σε όλους τους τομείς. Η συνέχεια, όμως, ανήκε στους «πειρατές».

Σελίδες