Τραγικός θάνατος έφηβου αγοριού με την έλευση του νέου χρόνου.

Ήταν μια από τις πρώτες κλήσεις στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική με την έλευση του νέου χρόνου και ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν στο ξεκίνημα του 2019. Έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία επί της οδού Ζάκκα στην περιοχή της Νεάπολης.

Ένας έφηβος, δεκατεσσάρων ετών ανασύρθηκε νεκρός από το φωταγωγό της πολυκατοικίας τεσσάρων ορόφων που διέμενε. Το νεαρό παιδί, δεν έπεσε στο φωταγωγό επί τούτου, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει ούτε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Επρόκειτο για ατύχημα και η αιτία που το προκάλεσε είναι που κάνει την είδηση αυτή περισσότερο θλιβερή ακόμα. Το άτυχο παιδί ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου για να απολαύσει τη θέα των πυροτεχνημάτων που έπεφταν εκείνη την ώρα. Σκαρφάλωσε στα τζάμια που καλύπτουν το φωταγωγό για να βλέπει καλύτερα κι εκείνα δεν τον άντεξαν και δυστυχώς έσπασαν αφήνοντας τον εκτεθειμένο στο κενό.

Το έφηβο αγόρι δυστυχώς δεν επεβίωσε της απότομης ραγδαίας πτώσης και ανασύρθηκε νεκρό από τον πάτο του φωταγωγού. Το πτώμα του νεαρού παιδιού δεν ήταν δυνατόν να ανασυρθεί από το ΕΚΑΒ οπότε ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Και οι δύο έσπευσαν στο σημείο αλλά δε στάθηκε δυνατόν να σώσουν το παιδί. Μακάρι η θλιβερή αυτή είδηση να είναι η πρώτη και η τελευταία για το 2019 ενώ θα πρέπει να ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη, στους τραγικούς γονείς του άτυχου παιδιού.