Το μεγαλύτερο πέος

Θα περίμενε κάποιος ότι ο εν λόγω σελέμπριτι που βγάζει και τραγούδι και βίντεοκλίπ για το πόσο καταπληκτικό μέγεθος έχει θα ήταν κάποιος εκτυφλωτικός πορνοστάρ.
Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος. Ο Jonah Falcon έχει γίνει γνωστός παγκοσμίως επειδή έχει το μεγαλύτερο πέος του κόσμου, με μήκος 33,75 εκατοστά (13.5 ίντσες). Δεν είναι πορνοστάρ κι ούτε ενδιαφέρεται να γίνει.
Έφτιαξε όμως ένα βίντεοκλίπ με την ιστορία του, που λέγεται It's Too Big.
Μαζί του είναι ένας κάπως γελοίος τύπος που λέγεται Adam Barta που φτιάχνει camp τραγούδια μαζί με άλλους διάσημους.
Είναι αρκετά άβολο βίντεοκλίπ - ειδικά ο Jonah μοιάζει σα ψάρι έξω απ' το νερό, και μου θυμίζει τον πρωταγωνιστή του Peep Show του Channel 4.
Ο Jonah έγινε διάσημος (και "ανακαλύφθηκε") για το μέγεθός του χάρη σε ένα ντοκιμαντέρ -Private Dicks: Men Exposed- το 1999.
Αργότερα, το περιοδικό Rolling Stone έγραψε ένα άρθρο γι' αυτόν στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι το πέος του χαλαρό ήταν 24 εκατοστά ενώ σε στύση σχεδόν 34. Έκτοτε ο Jonah εμφανίστηκε σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα.
Πέρσι το καλοκαίρι ξανασυζητήθηκε το όνομά του, όταν τον σταμάτησαν οι σεκιούριτι σ' ένα αεροδρόμιο. Είχαν φοβηθεί ότι κουβαλούσε μια βόμβα στο παντελόνι του και χρειάστηκε να περάσει από ανιχνευτή μετάλλων για να αποδείξει πως δεν επρόκειτο για βόμβα.

Tags: