Το βάρος στην κυκλοφορία στο Ρέντη

 

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού, το βάρος στην κυκλοφορία έριξε το τεχνικό επιτελείο

 

Χωρίς τους διεθνείς και τους Ιμπαγάσα, Ζαραδούκα, Κοντρέρας, Παπαδόπολο συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) η προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Τόσο ο Ιμπαγάσα, όσο και ο Ζαραδουκας έκαναν ατομικό, με τον έλληνα αμυντικό να βάζει στο πρόγραμμά του και μπάλα, ενώ ο Κοντρέρας και ο Αβραάμ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Από το προπονητικό κέντρο έλειπε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος βρίσκεται στη Νιόν για το 14ο Elite Coach Meeting. Ο πορτογάλος πάντως έχει αφήσει σαφέστατες οδηγίες, τις οποίες υλοποιούν οι συνεργάτες του.
Σύμφωνα με αυτές, το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα στηρίχθηκε στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αφού εκεί έχει εντοπιστεί πρόβλημα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Την ίδια ώρα, κανονικά με τους συμπαίκτες του προπονήθηκε ο Ντρίσα Ντιακιτέ, που προσπαθεί να προσαρμοστεί και να καλύψει το χαμένο έδαφος από την έλλειψη προετοιμασίας.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, εκεί που οι συνεργάτες του Ζαρντίμ είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κατά πόσο έγιναν κατανοητές οι ασκήσεις για την κυκλοφορία.