Προσπάθησε να βάλει φωτιά στην πρώην γυναίκα του.

Το συγκλονιστικό γεγονός έλαβε χώρα χθες αργά το βράδυ, σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου.

Ένας 56χρονος άντρας, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την 45χρονη σύζυγο του, επιχείρησε να την κάψει ζωντανή, μπροστά στα έντρομα μάτια των 3 παιδιών τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμα που διατηρεί η 45χρονη, στο οποίο διαμένει με τα 3 ανήλικα παιδιά.

Οι πρώην σύζυγοι άρχισαν να διαπληκτίζονται για λόγους αντιζηλίας, μέχρι που η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου. Ο 56χρονος άρπαξε δύο μπουκάλια οινόπνευμα, περιέλουσε τη σύζυγο και μετά, με έναν αναπτήρα, της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά απο πάνω της και να βγει στο διάδρομο της πολυκατοικίας για να ζητήσει βοήθεια απο τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομίθα και το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εγκαύματα Α’ βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα σε ποσοστό 30%, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστη και ο δράστης, που, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διανυκτέρευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Tags: