Που χάθηκαν όλοι οι άντρες?

Τον τελευταίο καιρό λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από γυναίκες περισσότερο που παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να βρουν έναν σωστό άντρα να κάνουν μια σχέση και να ερωτευτούν. Για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε το κείμενο που μας απέστειλε μια φίλη, η Μαρία:
"Καλησπέρα παιδιά με λένε Μαρία και είμαι 35 χρονών. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά οι περισσότερες ήταν μακροχρόνιες. Το θέμα όμως είναι πως από τότε που χώρισα, εδώ και 2 χρόνια δηλαδή, δεν έχω καταφέρει να βρώ έναν άντρα της προκοπής. Ξέρω, ξέρω αυτό που λέω ίσως να μην βρει πολλούς σύμφωνους αλλά είναι η αλήθεια. Λοιπόν? έχει να προτείνει κανείς τίποτα? Αλλιώς θα βγω στους δρόμους και θα φωνάζω: Που χάθηκαν όλοι οι άντρες? "

Η απάντηση μας σε όλα αυτά που παραθέτει η Μαρία στο γράμμα της είναι:
Υπομονή και προσπάθεια. Μα και φυσικά δεν χάθηκαν όλοι οι άντρες Μαρία, εκεί που ήταν πάντα εκεί είναι, σε καφέ στη δουλειά σου όπου θες εσύ να κοιτάξεις βασικά.
Και αν εν τέλει αισθάνεσαι τόσο άβολα όταν σε πλησιάζει ένας άντρας έξω που δεν ξέρεις δοκίμασε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και την υπηρεσία μηνυμάτων
στο 54122 με μια συμβολική χρέωση. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί τους και μετά να έρθει η συνάντηση που μπορεί να σε δυσκολέψει. Δοκίμασε το και πες μας...