Κως: Απήγαγαν 22χρονο και ζητούσαν λύτρα.

Στιγμές τρόμπου έζησε ένας 22χρονος ημεδαπός απο το νησί της Κω, τον οποίο απήγαγαν και ξυλοκόπησαν άγρια δύο δράστες, στους οποίους όφειλε κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο όταν είδε τους δύο δράστες, ηλικίας 41 και 31 ετών, να τον πλησιάζουν απειλητικά. Προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλά για κακή του τύχη, οι κακοποιοί τον πρόφτασαν.

Με τη χρήση βίας, τον ανάγκασαν να μπει μέσα σε ένα αμάξι, με το οποίο έκαναν σχεδόν το γύρο του νησιού. Κάθε λίγο, σταματούσαν και χτυπούσαν το νεαρό, προκειμένου να τους πει αν έχει πουθενά κρυμένα χρήματα για να πάνε να τα πάρουν.

Στην πορεία, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και τηλεφώνησαν στον πατέρα του 22χρονου, δίνοντας του ραντεβού για να τους δώσει λύτρα και να του ΄δωσουν πίσω το γιο του. Ο πατέρας ΄δέχτηκε αμέσως να πραγματοποιηθεί το ραντεβού αλλά δεν σκόπευε να πάει μόνος.

Ενημέρωσε την Ασφάλεια του νησιού και έτσι πήγε με τη συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι μόλις εντόπισαν τους δράστες, πετάχτηκαν μπροστά και τους πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Tags: