Κρήτη: 28χρονος τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε συμβολαιογραφείο.

Η επόμενη είδηση μας έρχεται απο το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ένας 28χρονος άντρας έβαλε την υπογραφή του αλλά μετά μετάνιωσε και θέλησε να την πάρει πίσω...

Ο νεαρό άντρας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στο κέντρο του Ηρακλείου, επισκέφτηκε το γραφείο της συμβολαιογράφου, σχετικά μία συμβολαιογραφική πράξη που ήθελε να κάνει. Ο 28χρονος έβαλε κανονικά την υπογραφή του, η συμβολαιογραφική πράξη έγινε αλλά τότε ο νεαρός άλλαξε, όπως φαίνεται, γνώμη και ήθελε να ακυρωθεί η συμβολαιογραφική πράξη.

Η συμβολαιογράφος μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και τότε ήταν που ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο. Άρχισε να πετάει και να σπάει πράγματα μέσα στο γραφείο της άτυχης γυναίκας. Ο σύζυγος της μάλιστα, που βρισκόταν και εκείνος παρών, προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

0 28χρονος του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές και στην πορεία το έσκασε, αφήνοντας πίσω ένα χαμό. Από την πλευρά των παθόντων, οι οποίοι υπέστησαν σοκ από την πρωτοφανή συμπεριφορά του 28χρονου, υποβλήθηκε μήνυση. Ο νεαρός αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Tags: