Η ώρα του Γκρέκο

 

Στον Λεάντρο Γκρέκο αναμένεται να δώσει το ρόλο του αντί-Μανιάτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και αναλόγως θα καταστρώσει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με την Σάλκε στην πρεμιέρα του Champions League

 

Την ευκαιρία του πορτογάλου τεχνικού για να δείξει την αξία του περιμένει ο Λεάντρο Γκρέκο, που μέχρι τώρα μετράρει μόλις επτά λεπτά επίσημου χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού (στο ματς με τη Βέροια).
Τα ρεπορτάζ και όσοι τον παρακολουθούν καθημερινά στου Ρέντη υποστηρίζουν πως έχει ανεβάσει κατακόρυφα στροφές και πως κάνει έξτρα προπόνηση ώστε να παρουσιαστεί 100% έτοιμος μόλις του δοθεί εντολή να αγωνιστεί.
Αυτή φαίνεται πως θα του δοθεί το Σάββατο (15/9) στα Γιάννινα, καθώς ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη αναγκάζει τον Ζαρντίμ να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Τον ίδιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει και ο Φέισα, ωστόσο φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ζαρντίμ, που συνεχώς του έδινε φανέλα βασικού στα φιλικά, αλλά στα δύο πρώτα επίσημα ματς τον άφησε εκτός αποστολής.
Σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση ο Ζαρντίμ, τα πλάνα για την 11άδα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλαμβάνουν και τον Γκρέκο, ο οποίος αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο στους Ζωσιμάδες.
Αλλωστε ακολουθεί το το ματς με τη Σάλκε και ο πορτογάλος τεχνικός θέλει να τσεκάρει πως μπορεί να δουλέψει η μεσαία γραμμή με τον ιταλό και τους Ιμπαγάσα, Μοντέστο, ούτως ώστε να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του για την πρεμιέρα του Champions League.
Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, συγκριτικά με αυτό που αγωνίστηκε με τον Λεβαδειακό, αφού αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει Σάλκε ο Κοντρέρας.Στα της προπόνησης, ο Ζαρντίμ είδε με μεγάλη ευχαρίστηση την επιστροφή των διεθνών (Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Σιόβας, Κάρολ, Μέγιερι, Τζεμπούρ και Φέισα).Ολοι τους έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό διπλό.