Ιανουάριος 2017

Έκρυβαν σε αποθήκη οκτώ κιλά κάνναβης

Περισσότερα από οκτώ κιλά κάνναβης έκρυβαν σε αποθήκη στις Καμάρες Αιγίου τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 27 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση των τριών συλληφθέντων, τους εντόπισαν χθες το μεσημέρι, να εισέρχονται στην αποθήκη, στην οποία είχαν κρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οργή Καμμένου: Οι αυστηρότερες ποινές για τους «7 με τον αλβανικό αετό»

Εντολή για να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές για τους οπλίτες που φωτογραφήθηκαν κάνοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Οι επτά οπλίτες του Ελληνικού Στρατού φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού -σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού- μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου!

Γέννησε κι εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το μωρό της!

Πριν καλά- καλά κοπάσει ο σάλος από την εγκατάλειψη των τριών ανήλικων κοριτσιών από την ίδια τους τη μητέρα που ήθελε να ζήσει τον... έρωτά της με τον εραστή της στην Πάτρα, ένα νέο περιστατικό εγκατάλειψης προκαλεί σοκ, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο με πρωταγωνίστρια μια αλλοδαπή!

Πρόκειται για μια 28χρονη γυναίκα, που κατά δήλωσή της έχει βουλγαρική υπηκοότητα και μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό.

Μπλακ άουτ σε νησιά του Αιγαίου από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή

Γενική διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το πρωί στο σύμπλεγμα των νησιών Πάρου, Νάξου, Ίου, Σικίνου, Φολέγανδρου, από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής Πάρου.

Όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, σε ανακοίνωσή της, το προσωπικό του σταθμού εργάζεται εντατικά για την άμεση επιδιόρθωση της βλάβης και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Η Επιχείρηση ζητά την κατανόηση των κατοίκων των εν λόγω νησιών και ενημερώνει ότι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης θα ολοκληρωθεί εντός των αμέσως επόμενων ωρών.

Οκτώ νεκροί από επιπλοκές της γρίπης στην Ελλάδα

Σε ανοδική φάση βρίσκεται η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά έχουν καταγραφεί 8 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, όλοι με νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων μόνο οι 2 (25%) ήταν εμβολιασμένοι.

Συνολικά, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης και οι ειδικοί αποδίδουν την αύξηση της θνησιμότητας στη μεγάλη δραστηριότητα της γρίπης και στο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα.

Μητέρα θα γίνει ένας 20χρονος Βρετανός...

Ένας 20χρονος τρανσέξουαλ θα είναι ο πρώτος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα γίνει μάνα, μετά την εξεύρεση δότη σπέρματος στο Facebook...

Ηλικιωμένη βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και αυτοπυρπολήθηκε

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 85χρονη γυναίκα στο Επιτάλιο Ηλείας. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης από τον ίδιο της τον γιο, έξω στην αυλή του σπιτιού της και με εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα της.

Δίπλα της, βρέθηκαν δύο άδεια μπουκάλια με οινόπνευμα και ένα κουτί σπίρτα, τα οποία συνέλεξαν οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο, για να ληφθούν αποτυπώματα από αυτά και τυχόν γενετικό υλικό.

Πλούσια λεία για διαρρήκτες στον Πύργο

Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι που διέρρηξαν το σπίτι ενός 62χρονου σε περιοχή του Πύργου την περασμένη Πέμπτη, στο διάστημα που εκείνος είχε πάει στην αγορά για να κάνει τα τελευταία ψώνια για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Όταν επέστρεψε, βρήκε ίχνη διάρρηξης και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα «ζεστά» μετρητά ύψους 7.050 ευρώ που φύλαγε για να μην τα καταθέσει σε τράπεζα, αλλά και κοσμήματα, μία κάμερα, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.