Δεκέμβριος 2016

Ενοπλη ληστεία σε εταιρεία στον Ασπρόπυργο - «Αφαίρεσαν» δύο χρηματοκιβώτια

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 4.05 τα ξημερώματα στην περιοχή των Νεόκτιστων στον Ασπρόπυργο.

Επτά άνδρες με κουκούλες και όπλα εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας Revoil, στα οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν ένας φύλακας και δύο υπάλληλοι.

Οι άνδρες αφού τους ακινητοποίησαν εισέβαλαν στο λογιστήριο όπου και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της ασφάλειας όπου και συλλέγουν πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Μη ασφαλές εμφιαλωμένο νερό ανακαλεί ο ΕΦΕΤ!

Στην ανάκληση εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο προγράμματος Επίσημου Ελέγχου για τα Εμφιαλωμένα Νερά έτους 2016, προέβη σε δειγματοληψία για τον έλεγχο βρωμικών ιόντων του επιτραπέζιου νερού με την εμπορική ονομασία "ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο" σε συσκευασία 1,5 lt, με αρ. παρτίδας 6253 και ημ. ελάχιστης διατηρησιμότητας 9ος /2017, που εμφιαλώνεται από την εταιρεία  ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε., Βραχάσι Λασιθίου.

Ληστεία με μαχαίρι σε φούρνο στο Κερατσίνι

Πέντε άτομα εισέβαλαν σε φούρνο στο Κερατσίνι και αφαίρεσαν, με την απειλή μαχαιριού τις εισπράξεις από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Στη «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης εισπρακτικές εταιρίες

 Στην άσκηση διώξεων εναντίον τουλάχιστον πενήντα εισπρακτικών εταιριών, οι οποίες έχουν καταγγελθεί για...

Ο ρόλος του 28χρονου Αλγερινού στο πανευρωπαϊκό δίκτυο διακινητών -

Κεντρικό ρόλο στη δράση του δικτύου πλαστογράφων - διακινητών που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της μυστικής επιχείρησης «Περσέπολις» αποκαλύπτεται ότι είχε ο 28χρονος Αλγερινός Khaled D., κατηγορούμενος από τις ισπανικές αρχές για τρομοκρατική δράση και διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Xακάρουν πιστωτικές σε 6 δευτερόλεπτα

Αναλυτές προειδοποιούν ότι χάκερ μπορούν να μαντέψουν το νούμερο, την ημερομηνία λήξης, αλλά και τον κωδικό ασφαλείας της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας Visa μόλις μέσα σε έξι δευτερόλεπτα...

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον χαμό των τριών φίλων στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού θανάτου των τριών φιλών στο ρέμα Μαΐστρο στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τρεις άνδρες, όταν το όχημα τους βρέθηκε, μέσα στο ρέμα προσπάθησαν να σπάσουν με τα πόδια τους το παρμπρίζ του αυτοκινήτου καθώς η καμπίνα επιβατών γέμιζε με ορμητικά νερά.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν και εγκλωβιστήκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Έρευνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον θάνατο της 41χρονης στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ σήμερα στο νοσοκομείο Ζακύνθου για τη διερεύνηση των αιτίων που είχαν ως αποτέλεσμα πέντε ασθενείς να παρουσιάσουν επιπλοκές έπειτα από χειρουργική επέμβαση και τον τραγικό θάνατο της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ θα διερευνήσουν αν το πρόβλημα οφείλεται στα φάρμακα, στα αέρια του χειρουργείου ή σε άλλη αιτία.

Σελίδες