Δεκέμβριος 2015

Λυγιά Πρέβεζας: Συγκλονίζει η δολοφονία 79χρονου.

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 79χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα των Χριστουγέννων, στη Λυγιά της Πρέβεζας.

Αν και αρχικά ο θάνατος του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, μόλις οι γιατροί εξέτασαν τη σορό του ηλικιωμένου, διαπίστωσαν πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, καθώς έφερε τραύμα απο αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά.

Tags: 

51χρονος κατακρεούργησε την γυναίκα του και τα 6 παιδιά τους.

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σκληρής βίας και απανθρωπιάς εξελίχθηκε στην Ρωσία, όπου ένας 51χρονος άντρας μαχαίρωσε και σκότωσε την έγκυο σύζυγο του αλλά και τα έξι ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για το περιστατικό στάθηκε το κούρεμα του μικρότερου γιου του, το οποίο ο 51χρονος θεώρησε κακάσχημο και αποφάσισε να ξεσπάσει στην άτυχη σύζυγο του.

Tags: 

Επεισόδιο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας

Ξυλοδαρμό υπέστη ο υπάλληλος φύλαξης του πανεπιστημιακού νοσκομείου Πατρών, όταν ανακοίνωσε σε μερικά άτομα πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν εφημέρευε εκείνη τη στιγμή.

Ο άτυχος 45χρονος εκτελούσε τη βάρδια του όταν μία παρέα νεαρών εισήλθε στο νοσοκομείο, με έναν εκ αυτών να φέρει κάποια τραύματα στο χέρι. Μόλις ο φύλακας ενημέρωσε τους νεαρούς πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει αλλά μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 8 το πρωϊ, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε η εφημερία, οι νεαροί ξέσπασαν βίαια.

Tags: 

Ληστής κατέληξε στην κοιλιά ενός αλιγάτορα.

Άδοξο τέλος είχε ένας 22χρονος ληστής απο τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος στην προσπάθεια του να ξεφύγει απο την αστυνομία κατέληξε νεκρός απο τα δόντια ενός αλιγάτορα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Barefoot Bay, όπου ο νεαρός δράστης μαζί με ένας συνεργό πήγαιναν απο σπίτι σε σπίτι επιχειρώντας να ληστέψουν κάποιον. Οι κάτοικοι της περιοχής τους αντελήφθησαν και έτσι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία κατέφτασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Tags: 

91χρονη έπεσε νεκρή μετά απο βραδιά αχαλίνωτου σεξ

Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε μια 91χρονη γυναίκα απο την Πορτογαλία, η σεξουαλική συνεύρεση της οποίας με τον 49χρονο γείτονα της έμελλε να σημάνει και το τέλος της ζωής της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηλικιωμένη εντοπίστθηκε στο κρεβάτι, δεμένη με ειδικά αξεσουάρ , ενώ διάσπαρτα στο κρεβάτι βρίσκονταν δεκάδες ερωτικά βοηθήματα και ομοιώματα.

Η γυναίκα δεν έφερε κανένα εξωτερικό σημάδι ενώ στο σπίτι δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης. Μόλις ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την εξέταση της σορού, η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια.

Tags: 

Έδεσε τη μουσούδα του σκύλου της με κολλητική ταινία

Αντιμέτωπη με φυλάκιση 150 ημέρων βρίσκεται πλεόν μία 42χρονη γυναίκα απο τη Βόρεια Καρολίνα, η οποία είχε την φαεινή ιδεά να δέσει τη μουσούδα του σκύλου με κολλητική ταινία για να σταματήσει να γαυγίζει.

Η 42χρονη όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μή καταλαβαίνοντας προφανώς την κάκιστη πράξη της, τράβηξε φωτογραφία το δύστυχο ζώο και την ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook με τίτλο "να τί παθαίνεις όταν δεν το βουλώνεις".

Tags: