Απρίλιος 2015

19χρονος μαχαίρωσε 9χρονο για να δει πως είναι να σκοτώνεις.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του αδικοχαμένου 9χρονου Jordon Almgren, ο οποίος έχασε τη ζωή μετά απο μία θανάσιμη μαχαιριά που δέχτηκε απο τον 19χρονο William Shultz.

Ο Shultz, ο οποίος είναι ο καλύτερος φίλος του αδερφού του Almgren, είχε πάει να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ στο σπίτι τους, λόγω ενός τσακωμού που είχε νωρίτερα με την οικογένεια του.

Tags: 

Εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο – Ψήθηκε ζωντανός.

Βαριές κατηγορίες ασκήθηκαν μετά απο τρία ατέλειωτα χρόνια στην εταιρεία Bumble Bee Foods και τους υπευθύνους της για τον τραγικό θάνατο ενός εργαζόμενου, ο οποίος ψήθηκε ζωντανός μέσα σε έναν απο τους βιομηχανικούς φούρνους της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο διευθυντής λειτουργίας των εγκαταστάσεων και ο πρώην διευθυντής ασφάλειας βρίσκονται αντιμέτωποι με 3 κατηγορίες για παραβίαση των κανόνων Επαγγελματικής Ασφάλειας & Υγείας, προκαλώντας το θάνατο.

Tags: 

Χτύπησε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη του.

Σάλος έχει ξεσπάσει με την υπόθεση θανάτου της μόλις τεσσάρων ετών Alexa-Marie Quinn, η οποία έχασε τη ζωή της μετά απο σφοδρό ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο δράστης, ο 31χρονος Carl Wheatley είχε πάρει την κηδεμονία της κόρης του μόλις 3 μήνες πριν, έχοντας πείσει το δικαστήριο πως είναι παραπάνω απο ικανός για να φροντίσει και να μεγαλώσει την κόρη του.

Στο δικαστήριο ανέφερε πως έχασε πλήρως την υπομονή του και έτσι κατέληξε σε αυτή του την πράξη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε κανένα σκοπό να της κάνει κακό.

Tags: 

Αυτό θα πει λατρεία για τις κούκλες.

Σαν παιδιά, όλοι έχουμε περάσει μία περίοδο λατρείας προς κάθε είδους κουκλάκι που πιθανότατα να βρέθηκε στο δρόμο μας. Σίγουρα όμως, κανένας μας δεν ξεπερνάει την αγάπη και την αφοσίωση που τρέφει η γυναίκα της φωτογραφίας, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να χωρίσει τον αρραβωνιαστικό της, όταν εκείνος της ζήτησε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τις εκατοντάδες κούκλες της.

Tags: 

Συνελήφθη 30χρονη «ποντικός» στην Άρτα.

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη είναι πλέον μία 30χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται για δεκάδες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων και όλα αυτά στην πολυκατοικία όπου διαμένει, σε κεντρική περιοχή της Άρτας.

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά απο καταγγελία που κατέθεσε μία γυναίκα που επίσης κατοικεί στην εν λόγω πολυκατοικία, όταν είδε την 30χρονη να κλέβει κάποια μικροαντικείμενα οικιακής χρήσης απο τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.

Tags: 

Μετανάστης κρύφτηκε σε φορτηγό και βρήκε τραγικό θάνατο.

Τραγικό τέλος είχε ένας μετανάστης, ο οποίος, στην προσπάθεια του να διαφύγει χωρίς χαρτιά απο τη χώρα, κρύφτηκε στα αξόνια ενός λεωφορείου, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ο άτυχος άντρας προσπαθούσε να φύγει απο την Ελλάδα και να πάει παράνομα στην Ιταλία. Η μοίρα όμως του επιφύλαξε άσχημο τέλος, καθώς η «κρυψώνα» του αποδείχτηκε παγίδα θανάτου.

Tags: 

18ετή κάθειρξη για το νεαρό που σκότωσε τη πεθερά του.

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το δικαστήριο στην Ινδονησία τον 21χρονο Tommy Schaefer από τις ΗΠΑ, ο οποίος δολοφόνησε μερικούς μήνες πριν τη μητέρα της συντρόφου του και στην πορεία τοποθέτησε το άψυχο κορμί της σε μία ταξιδιωτική βαλίτσα και το άφησε μέσα στο πορτ μπαγκάζ ενός ταξί..

Tags: 

Κως: Απήγαγαν 22χρονο και ζητούσαν λύτρα.

Στιγμές τρόμπου έζησε ένας 22χρονος ημεδαπός απο το νησί της Κω, τον οποίο απήγαγαν και ξυλοκόπησαν άγρια δύο δράστες, στους οποίους όφειλε κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο όταν είδε τους δύο δράστες, ηλικίας 41 και 31 ετών, να τον πλησιάζουν απειλητικά. Προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλά για κακή του τύχη, οι κακοποιοί τον πρόφτασαν.

Tags: 

Σώθηκε απο θαύμα.

Άγιο φαίνεται πως είχε μία γυναίκα απο την επαρχία Guizhou της Κίνας, η οποία κατάφερε και βγήκε αλώβητη απο ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε με ένα φορτηγάκι.

Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί, η άτυχη γυναίκα, η οποία εργάζεται ως οδοκαθαρίστρια, βρισκόταν στη μέση του δρόμου και καθάριζε όταν ένα μικρό φορτηγάκι έκανε την εμφάνιση του και παρέσυρε με τέτοια δύναμη τη γυναίκα, που αναποδογύρισε ολόκληρο.

Tags: 

35χρονη ξελόγιασε...το 16χρονο αγόρι της κόρης της.

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται μία πολύτεκνη μητέρα, η οποία κατηγορείται πως ξελόγιασε, με τη βοήθεια αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών ουσιών, το 16χρονο αγόρι της κόρης της.

Όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη Rachel Lynn Lehnardt ομολόγησε την πράξη της κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης Aνώνυμων Αλκοολικών, στην οποία συμμετέχει. Ο υπεύθυνος των συνεδριών θεώρησε την πράξη της εξωφρενική και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην άμεση σύλληψη της.

Tags: 

Σελίδες