Αύγουστος 2014

Ξυπνητήρι-καφετιέρα!

Ένας σχεδιαστής απο τη Βρετανία που ακούει στο όνομα Josh Renouf,δήλωσε συμμετοχή σε ενα διαγωνισμό ευρεσιτεχνείας και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση και όχι άδικα,μιάς και η συσκευή που κατασκεύσε,δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Πρόκειται για ένα ξυπνητήρι-καφετιέρα!Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και λειτουργεί ως εξής.

Tags: 

Οίκοι ανοχής για...γυναίκες!

Στο Λονδίνο,σε έναν δρόμο όχι και τόσο πολυσύχναστο,δεσπόζει ένα νεοκλασσικό κτίριο,με χρυσές λεπτομέριες και σκαλιστές παραστάσεις,ψηλά ταβάνια και αρχοντικές,στριφογυριστές σκάλες.

Η διακόσμηση στο εσωτερικό του σπιτιού θυμίζει κάτι απο την βικτωριανή εποχή,έχει μία δόση νοσταλγίας και ρομαντικού ενώ στον αέρα πλανάται μία ελαφριά μυρωδιά άγριας λεβάντας.

Tags: 

«Αποτελέσματα και ανανέωση συγχρόνως»

Ευδιάθετος και με όρεξη για δουλειά ώστε να συνεχίσει η Εθνική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στη πρώτη του συνέντευξη Τύπου και την παρουσίασή του από την ΕΠΟ. Ο Ιταλός προπονητής, μίλησε με απόλυτο σεβασμό για τους προκατόχους του, χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πως θα αναπτυχθούν οι «μικρές» Εθνικές.

Κιμάς απο τζιτζίκια...

Μια καινούρια τρέλλα κυριαρχεί στη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου.
Η καινούρια τρέλλα που έχει κατακτήσει λοιπόν την Ιαπωνία είναι ένα είδος μπιφτεκιού απο κιμά τζιτζικιών.
Αναμιγνύοντας τζιτζικια μαζί με αμυλούχα σκευάσματα και ένα ειδικό μέλι που φτιάχνεται απο κερήθρα,φτιάχνουν ένα είδος μπιφτεκιού που απο οτι λένε είναι πεντανόστιμο,πιο θρεπτικό και εντελώς υγιεινό.

Tags: 

Μαγιώ που...διαλύεται στο νερό!

Μία πολύ ...ιδιαίτερη εφεύρεση μας έρχεται γνωστή εταιρεία γυναικείων εσωρούχων και μαγιώ.

Οι γεμάτοι φαντασία σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους και μας παρουσιάζουν το πρώτο μπικίνι το οποίο...διαλύεται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό!!!

Μία βουτιά αρκεί για να μπείτε στη θάλασσα με το μαγιώ σας και να βγείτε όπως σας γέννησε η μαμά σας!

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους πιό τολμηρούς της παρέας!

Tags: 

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού θεατρικού επιχειρηματία

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Ο 57χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας αρκετα χάπια το απόγευμα της κυριακής.Τον πρόλαβε στο τσακ η κόρη του παίρνοντας το 166 και έτσι ευτυχώς η απόπειρα δεν είχε την προσδοκώμενη κατάληξη για τον 57χρονο.
Είναι η τέταρτη απόπειρα τον τελευταίο μήνα που συμβαίνει στους κόλπους του θεάτρου,όμως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσιωπούν τα πάντα μη θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα των Ελλήνων.

Tags: 

Γεύμα...άγριων ζώων?

Το πτώμα ενός νεαρού άντρα βρήκε η αστυνομία σε επαρχεία της Γαλλίας.

Ο άτυχος άντρα,απο τα όσα δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία,είχε πάει για πεζοπορία στην εν λόγω περιοχή και θέλησε να κάνει ελεύθερο camping,χωρίς να κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει κάποιο άγριο ζώο,του οποίου κατέληξε να είναι το γεύμα.

Η σωρός του ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί και οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους,καθώς υποψιάζονται πως πρόκειται για δολοφονία και απλά πέταξαν την σωρό στο δάσος,γι’αυτό και βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.

Tags: 

Κιθάρα αξίας...δισεκατομμυρίων!

Όταν ο 17χρονος τότε Richard Glendale δέχτηκε απο τον παππού ως δώρο γενεθλίων μία παλια κιθάρα,ούτε που μπορούσε να φανταστεί την αξία που έκρυβε μέσα της.

Μιάς και η κιθάρα μετρούσε πολλά χρόνια,o Richard την κρατούσε για πολλά χρόνια καλά φυλαγμένη σε μία αποθήκη.Δεν χρειάστηκε να την κουνήσει παρά αρκετά χρόνια μετά,όπου,μετακομίζοντας πιά απο το σπίτι που έμενε,πακέταρε όλα του τα πράγματα.

Κάπου π’ανω στη διαδικασία της μετακόμισης,η κιθάρα έπεσε κάτω και έγινε κομμάτια.Αυτό που αποκαλύφθηκε όμως άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Tags: 

Σερβιετάκια για...άντρες!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Γνωστή εταιρεία με χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής πήρε την απόφαση να βγάλει στην αγορά σερβιετάκια για...άντρες!

Σε σχήμα που θυμίζει πολύ τα γνωστά σε όλους σερβιετάκια καθημερινής χρήσεως αλλά που κυρίως χρησιμοποιούνται απο γυναίκες,η νέα αυτή εφεύρεση λένε πως θα κάνει πάταγο και πως ολοένας και περισσότεροι άντρες θα την υιοθετήσουν.

Ένα πρόσφατο γκάλοπ αποκάλυψε πως ο ανδρικός πληθυσμός δεν βλέπει με ιδιαίτερα καλό μάτι αυτό το νέο προϊόν,η πλειοψηφία όμως δήλωσε πρόθυμη να το περάσει απο ένα...test drive!

Tags: 

Εμείς οι βλάχοι...

Κωμικοτραγικά περιστατικά συμβαίνουν σε όλη την επικράτεια της ελληνικής υπάιθρου.Οι νέοι που έχουν απομείνει στην ελληνική επαρχία εφευρίσκουν τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να βρίσκονται κοντά,μιας και οι μικρές κοινωνίες κάνουν δύσκολη τη ζωή τους
Ενα τέτοιο ζευγάρι πιάστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις στο μύλο της περιφέρειας αφήνοντας πάντα στάμπες στο φρέσκο αλεύρι.

Tags: 

Σελίδες